The Fresh presents Shahmen
The Fresh presents Shahmen
Pe 28 septembrie, The Fresh a pregătit un eveniment special, dedicat culturii Hip – hop. Shahmen, Vlad Dobrescu, Phunk B și Endles vin să cânte și aduc beat-uri noi pentru toți cei care simt și rezonează cu cultura urbană.  
  
SHAHMEN este un duo format din producătorul muzical SENSE, născut și crescut în Amsterdam și rapper-ul B L S aka Bless, din Los Angeles. Muzica băieților este o îmbinare de beat-uri dark cu versuri originale. 
“Skin the color of bark. Clothes smelling like trees”  
Cu primul vers din hitul internațional “Mark”, SHAHMEN a plantat sămânța care urma să rodească un fanbase ce s-a extins în toată lumea. Piesa care se află pe LP-ul “All in the Circle” este în continuare virală, fiind folosită în jocuri video și clipuri populare de pe Youtube. Piesa a ajuns numărul 1 în iTunes. Cel mai nou album, “California is Cold” a fost un succes ajungând în Top 200 albume, în 15 țări pe Apple Music.  
Show-ul SHAHMEN are o semnătura proprie. 
Vlad Dobrescu, rapper român, cântăreț, compozitor, DJ și producător îmbină aproape toate elementele hip-hop-ului în cariera sa. Împreună cu DJ Paul a fondat label-ul Facem Records în 1999 iar impreună cu Deliric și Doc, au fondat trupa C.T.C.  
Phunk B este MC și membru al trupei 4G. Vine la The Fresh în calitate de solist și ne aduce versurile sale în care, așa cum spune el, ne vorbeste despre viață și demonii săi. 
Endles a debutat ca DJ în cadrul petrecerilor On The Block cu muzică Trap și Hip Hop cunoscându-și publicul foarte bine și reușind să îl facă să se distreze. Ca producător, trece într-o altă extremă, mai sensibilă, aducând ritmuri lo fi în fiecare piesă. 
 
  
SPONSORI: 
Ahead, Glo, AQUA Carpatica, Bere Urbis, Bere Haramin
  
PARTENERI MEDIA: 
RADIO GUERRILLA, Utv, 5 to go, NOIZZ.ro, IQads, IQool, Sneaker Industry 
  
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! 
  
  
  
  
EvenimentThe Fresh presents Shahmen
Data28 septembrie 2018, Ora 21:00
LocatieDESCHIS ATELIER, Bucuresti
ACCES GENERAL - PRE-SALE 40,00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles