Chocolate Saga
14-16
iun
Chocolate Saga
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
14 - 16 iunie 2024

Info eveniment

Chocolate Saga este cel mai mare festival de ciocolată din România. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți din România și alte țări care își prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.

Chocolate Saga este un loc minunat pentru a gusta cea mai bună ciocolată pe care România, alaturi de expozantii internationali, o au de oferit. Există o varietate de ciocolatieri artizanali, mărci de renume și magazine locale de specialitate. Puteți încerca totul, de la ciocolată neagră la ciocolată albă la ciocolată cu lapte, precum și ciocolată cu tot felul de umpluturi și toppinguri.

Pe lângă ciocolată si produse conexe (inghetata, dulciuri, cosmetice pe baza de cacao, cafea, ceai, bauturi ce fac pereche perfecta cu ciocolata), Chocolate Saga oferă și o varietate de ateliere și demonstrații. Puteți învăța cum să vă faceți propriile trufe de ciocolată, să decorați prăjituri și chiar să învățați elementele de bază ale sculpturii în ciocolată. Există și degustări de diferite tipuri de ciocolată, astfel încât să vă puteți găsi aroma perfectă. Demonstratiile si atelierele sunt tot timpul in cele 3 zile de festival. Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii gasiti pe www.chocolatesaga.ro.

Chocolate Saga este un eveniment pentru familii, așa că există o mulțime de activități de care se pot bucura copiii. Există o zonă de ateliere pentru copii, pictură cu ciocolata și chiar o fântână de ciocolată. Așa că aduceți toată familia și bucurați-vă de o zi plina de activitati!

Iată câteva dintre lucrurile pe care vă puteți aștepta să le vedeți și să le faceți la Chocolate Saga:

-Gustați ciocolată din toată lumea;
-Aflați cum să vă faceți propriile creații de ciocolată;
-Participați la ateliere și demonstrații;
-Vă bucurați de divertisment pe tema ciocolată;
-Cumpărați ciocolată și produse legate de ciocolată;
-Faceți fotografii cu elemente de recuzită cu tematică de ciocolată;
-Bucurați-vă de o zi de distracție cu ciocolată alături de întreaga familie.

Există anul aceste și o zonă de business în care vor fi prezente materii prime și echipamente pentru cofetării, patiserii și ciocolaterii.

Chocolate Saga este o vizită obligatorie pentru orice iubitor de ciocolată. Este o sărbătoare a alimentului care ne aduce de atât timp bucurie în viață tuturor. Așa că, notează-ți în calendar și fă parte din povestea celei de-a III-a ediții Chocolate Saga!

Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii gasiti pe www.chocolatesaga.ro

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles