Jazz in the Park - Tiny Edition
18 - 20 septembrie 2020, ora 17:00

Reguli acces

 Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de unul sau doi adulți posesori ai unui bilet single sau double valabil pentru ziua respectivă. Copiii sub 7 ani nu vor avea un loc special alocat în cadrul evenimentului, aceștia vor sta pe aceleași rogojine cu părintele/părinții.  

 

Accesul copiilor peste 7 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.

 

Anularea biletelor și rambursarea banilor

 

Biletele / abonamentele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.  

 

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care o zi de eveniment este anulată în avans de către Organizatori din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. 

 

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea evenimentului și/sau în cazul în care Organizatorii consideră că evenimentul se poate derula în respectivele condițiile meteo.

 

Nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

 

Nu se returnează contravaloarea biletelor în cazul în care pachetul a fost achiziționat pentru două persoane, iar la eveniment se prezintă doar o singură persoană. 

 

Nu se returnează contravaloarea biletelor în cazul în care accesul deținătorilor de bilete este refuzat de Organizatori pe motive justificate și care ține de siguranța celorlalți participanți la eveniment (refuzul de a purta mască, simptome specifice de răceală și gripă, refuzul de a respecta distanțarea socială și/ sau capacitatea maximă a locațiilor, temperatură peste 37,3 grade Celsius, alte asemenea) 

 

Regulamentul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.jazzinthepark.ro/ro/tiny-version-regulament/.