Easter Brunch at Sheraton Bucharest Hotel
5
mai
Easter Brunch at Sheraton Bucharest Hotel
Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobanti 5-7, Bucuresti
5 mai 2024, Ora 12:30

Info eveniment

Apropierea Paștelui ne aduce împreună și ne face să prețuim cât mai mult fiecare clipă petrecută în compania celor dragi. În același spirit, Sheraton Bucharest Hotel te invită să celebrezi Duminica Paștelui cu un brunch pe cinste, unde te așteaptă un festin culinar, muzică live de sărbătoare și o atmosferă cu totul inedită, pe care nu o poți rata!


Pregătește-te să fii răsfățat cu preparate culinare alese cu grijă de către Chef Ashlie Dias și să te delectezi la Benihana Sushi Bar & Live Teppanyaki. În plus, vei putea savura și opțiunile tradiționale românești, nelipsite în această perioadă. În cadrul open barului vei găsi o gamă variată de băuturi care să satisfacă toate gusturile. Cât despre cei mici, aceștia se vor bucura de un colț special pregătit doar pentru ei, unde se vor putea răsfăța cu deliciile lor preferate, vata de zahăr și popcorn.


Brunch-ul de Paște este disponibil la un preț de 375 de lei de persoană pentru adulți și 188 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Copiii de până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles