Fly & Dine la Domeniul Manasia
9
aug
Fly & Dine la Domeniul Manasia
Domeniul Manasia, Intrarea Conacului, 925300, Manasia
9 august 2020

Info eveniment

Echipa Skyride si Domeniul Manasia iti propun un eveniment inedit in imprejurimile Bucurestiului: descoperi un conac boieresc deosebit, servesti un dineu pregatit de bucatarul domeniului si te bucuri de un zbor cu unul dintre cele mai sigure si spectaculoase aparate de pe piata.


Skyride este o echipa tanara de piloti cu vasta experienta in zborul cu parapanta si moto-parapanta si care isi propune sa aduca experienta zborului in aparate deschise si sigure in zone inedite cu peisaje spectaculoase, departe de aerodromurile clasice. Operand cu un aparat model 2020 Fresh Breeze Xcitor fabricat in Germania , cu facilitati de siguranta active si pasive avansate ( detasare balistica motor in caz de problem, parasuta de rezerva cu deschidere automata etc. ), pilotii echipei se vor ocupa de asigurarea unei experiente de neuitat. La cerere si gratuity, zborul poate fi inregistrat si prin camerele de la bordul aparatului si prin drona de insotire pentru a avea ce povesti prietenilor.


Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată prin crearea cadrului perfect pentru experiențe sofisticate și memorabile, adaptate mediului social contemporan.


O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, se redeschide publicului larg și devine astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Cu rădăcini la început de secol XVII, Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă.


Meniul dejunului cuprinde:

Gustare rece
Terina de sfecla roșie cu Branza și napi

Gustare calda
Piept de curcan în crusta de verdețuri, ciuperci și sos de alune

Fel principal
File de șalău cu dovlecel, porumb, Praz și sos de peste

 

Desert
Mille feuille cu rubarba și caramel sarat

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles