RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Caro, Str. Barbu Vacarescu 164A, Bucuresti, Bucuresti
16 - 19 mai 2024

Info eveniment

RAD ART FAIR, cel mai important eveniment dedicat pieței de artă contemporană din România se întâmplă anul acesta între 16 și 19 mai la CARO în București.  25 de galerii și spații expoziționale participă la cea de-a doua ediție. Vor fi expuși peste 90 din cei mai relevanți artiști români ai momentului, de la prezențe tinere ce provoacă status quo-ul prin experiment și rezistență, până la artiști ce și-au început activitatea în anii ‘70 și au contribuit la fondarea scenei de artă din România. Galeriile participante în acest an RAD Art Fair sunt: 2/3 galeria, Atelier 35, Biju, Cazul 101, Diptych, G15 Design, IOMO, Ivan, Jecza, Laborna, Lutnița, NEW NOW, Plan B, Gregor Podnar, Galeria Posibilă, Anca Poterașu, Relicvar, Galeria Romană, Sabot, /SAC, Sandwich, Sector 1, Suprainfinit, Catinca Tabacaru, Zina, 11 dintre acestea fiind pentru prima dată la RAD Fair. 

RAD invită atât colecționarii cu experiență, cât și pe cei ce au descoperit de curând această pasiune, să intre în dialog direct cu artiștii și galeriile, dar și unii cu alții, pentru a aprofunda înțelegerea lumii artei și a descoperi puterea operelor de artă pentru dezvoltarea personală, dar și a lifestyle-ului asociat statutului de colecționar.

Pe parcursul celor 4 zile de târg, publicul va avea acces la o diversitate de activități menite să consolideze și să împrospăteze comunitatea din jurul evenimentului, să educe și să apropie publicul larg de arta contemporană prin mediere culturală, creând, în același timp, legături pe termen lung între cei investiți în această comunitate.

RAD ART FAIR invită pasionații de artă să descopere și să se inspire din diversitatea și creativitatea scenei contemporane, într-un spațiu dedicat întâlnirilor culturale și dialogului artistic.
Mai multe informații pot fi regăsite pe website-ul oficial https://radartfair.com/ .

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles