Europolisfest
16-18
mai
Europolisfest
Bazinul mare AZL, Sulina
16 - 18 mai 2024, Ora 17:00

Info eveniment

Sulina prinde viață la Europolisfest, cel mai estic festival din România

 

Sulina, România - În perioada 16 – 18 mai Sulina se pregătește să primească oaspeți și participanți din întreaga țară pentru un eveniment plin de culoare. După șase ani de succes sub numele Parastasul Piraților Nepomeniți, festivalul devenit tradiție primește o nouă identitate și o nouă energie - EuropolisFest.

 

Cu inspirație din romanul scris de Jean Bart (pseudonimul literar al scriitorului Eugeniu Botez), EuropolisFest aduce în prim-plan umorul, nostalgia vremurilor de demult și distracția contemporană, pentru a oferi o experiență de neuitat tuturor participanților. Aflat în cel mai estic punct din România, la confluența Dunării cu Marea Neagră, Sulina este un loc încărcat de istorie și de legende urbane. De la cimitirul multietnic cu legendele despre pirați și comori ascunse, până la întreaga moștenire istorică a portului cosmopolit de la începutul secolului XX, EuropolisFest invită la o călătorie în cultura și umorul profund românești.

 

Festivalul este organizat de Asociația Pirații din Sulina, care susține proiecte de dezvoltare urbană și culturală, având ca scop transformarea Sulinei într-o atracție turistică importantă, cu sprijinul Primăriei Sulina și al Consiliului Județean Tulcea.

 

EuropolisFest va avea loc în Bazinul Mare al Administraţiei Zonei Libere.

 

Programul festivalului include:

Joi, 16 mai ( 90 de lei): 18.00 Petrecere în aer liber, urmat de concert (de la ora 21.00-01.00) Mihai Mărgineanu și Vița de Vie.

 

Vineri, 17 mai  ( 90 de lei): Ora 17 deschiderea cu DJ, seara de concerte va incepe cu Formatia Bucuresti la ora 19.00, apoi concerte White Mahala și Proconsul de la ora 21.00-02.00.

 

Sâmbătă, 18 mai  ( 90 de lei) :  “Parastasul Piratilor Nepomeniti” Tur ghidat în cimitirul din Sulina, urmat de o slujbă de pomenire a piratilor (ora 12.00), urmat de un program de magie sustinut de magicianul Robert Tudor ( ora 15.00), seara de concerte incepe cu DJ, apoi Formatia Bucuresti ( de la ora 16.30- 21.30) și concertele  Loredana și Cargo (de la ora 22.00-02.00).

 

Pretul unui abonament de 3 zile este de 200 de lei

Duminică, 19 mai: Plecare.

 

Biletele sunt disponibile pe entertix, la prețuri începând de la 90 de lei pentru accesul într-o singură zi și 200 de lei pentru accesul general în toate zilele festivalului.

Primele 300 de bilete achiziționate de pe entertix.ro vor beneficia de transport gratuit din Tulcea către locația festivalului, cât și la drumul de întors.

 

EuropolisFest este o ocazie unică de a descoperi și a celebra bogăția culturală și istorică a Sulinei și a regiunii sale.

Copii până în 12 ani intră gratuit la eveniment.

 

 

---

 

Partenerii evenimentului sunt Pernod Ricard și brandul Bumbu, Ursus, Tazz și VRK. Partenerii media care susțin evenimentul sunt: Guerilla Radio și Aleph News.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles