La Familia, Macanache, Cedry2K, Pietonu
14
aug
La Familia, Macanache, Cedry2K, Pietonu
Romexpo, Bucuresti
14 august 2021, Ora 20:00

Info eveniment

*Accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.

Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.


PROGRAM:

19:30 - 20:30 DJ,
20:45 - 21:45 Cedry2k,
22:00-22:45 Macanache,
23:00-23:45 La Familia



Romexpo Arena va asteapta pe 14 august 2021 la o seara de hip-hop authentic romanesc unde MC este celebrul Pietonu iar cei mai cunoscuti reprezentanti ai genului isi dau intalnire pentru un eveniment de exceptie.

 

În 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier în fața tuturor. Era filmul în versuri, discursul prin muzică, felul a doi tineri de a arăta viața așa cum este ea. Salajeanul lui Puya și Sișu era, de fapt, cartierul fiecărui bucureștean și, in extenso, al românilor. Povestea lor de cartier reunea povestea trăită de unii, povestea auzită de alții: curse ilegale de mașini, abuzuri în familii, condiții sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuți cu bătăi și certuri, care prin rebeliune încercau să se rupă de niște tipare ce nu li se potriveau, găștile, greșelile și tot ceea ce însemna strada anilor ’98.

La Familia s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri, Dragoș "Puya" Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca "Nicăieri nu-i ca acasă", "Bine ai venit în paradis" sau "Familiarizează-te" le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

"Poveste de cartier" purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul "Nicăieri nu-i ca acasă". Era cel de-al doilea album al trupei La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă, cât și pe CD, și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara''

Macanache s-a născut in București, Romania in 1988. Este un artiști rap independent care a arătat lumii ca poți reuși dacă muncești îndeajuns. Readuce esența culturii Hip Hop cu stilul lui unic, plin de umor si jocuri de cuvinte complexe. 

A devenit cunoscut publicului in 2015, odată cu lansarea hitului “Asta sunt eu”. 

Are 9 albume solo, 1 album (GRAS) cu supergrupul rap “Patru Grasi”, 1 album (N-am Timp) ca solist in trupă rock “The Putreds”, 2 EP-uri: “Nu fii Dilimache” cu Dilimanjaro si “Universal” cu Nechifor, producator de boom bap. 

A colaborat cu artiști precum Subcarpati, Delia, raku, Tarafu de la Clejani si mulți alții.''

 

,Pe numele real Marius Stelian Crăciun, Cedry2K s-a făcut remarcat ascultătorilor genului hip-hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale rămâne lupta pentru dreptate, triumful binelui și promovarea adevăratelor valori românești.

Cedry2k reușește adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articulând un mod particular de formulare care mizează pe echivoc, astfel încât sensul evident imediat să fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social. S-ar putea spune ca mesajele sale invita întotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleacă de la concertul - manifest''.

 

Pietonu este un MC calibrat în cadrul noii generații de hip-hop românesc, cu o activitate începută în anul 2007 și care pe parcurs s-a dezvoltat sub forma a trei albume (2009-Petrecere De Pietoni, 2010 Anestezic, 2012 Devastam) și un mixtape. Influențele sale se regăsesc în hip-hop, muzica electronică, broken beats și jazz, acesta fiind și foarte pasionat de sesiuni interminabile de freestyle/ off the dome și scratching pe beat-uri variate. De-a lungul timpului, el a colaborat cu artiști din lumea hip-hop cum ar fi Cedry2k, C.T.C., AFO și mulți alți MC, DJ și producători români.''


Accesul este interzis cu obiecte conondente, medicamente, băuturi sau mâncare. 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles