Teatru pentru copii LumiLand
3
mar
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Centru Vechi, Bucuresti
3 martie 2019, Ora 14:00

Info eveniment

Teatru pentru copii LumiLand  24 Februarie  3 Martie  10 Martie  17 Martie  24 Martie ???? Open doors: 14:00

 

Auzim tot mai des în ultimii ani părinți și profesori care se plâng că interesul copiilor pentru lectură este din ce în ce mai scăzut și că ei își îndreaptă atenția mai mult spre tehnologie. 

 

Teatrul pentru copii LumiLand își propune să trezească interesul celor mici pentru pentru lectură cu ajutorul serialului A fost odată ca niciodată!, alcătuit din 5 episoade care, deși aduc în scenă povesti și personaje cunoscute: (Aladin și Duhul; Albă ca Zăpada și Regina; Peter Pan și Tinkerbell; Frumoasa și Bestia; Ana și Olaf) vor avea un alt fir epic datorită imaginației și fanteziei.

 

 Protagoniștii acestui serial: Lumi, Săltăreața și Aventurel, pătrund în lumea poveștilor și descoperă adevăratele valori având parte de nenumărate aventuri pline de magie. Dacă doriți să ne însoțiți în această minunată și fantastică lume a poveștilor, vă așteptăm cu drag și vă garantăm că veți petrece împreună cu personajele voastre preferate clipe de neuitat. 

 

️ Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)  IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles