Storytellers  Acoustic Blues - Live at The Ace
1
mar
Storytellers Acoustic Blues - Live at The Ace
Club The Ace, Centru Vechi, Bucuresti
1 martie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Storytellers   1 Martie  Open doors: 20:00

 

 "Storytellers Acoustic Blues Project "Muzici si povesti din Istoria Blues-ului"

 

Marcian Petrescu - muzicuta, voce, textier, povestitor Mihai Tacoi - chitara acustica, voce

 

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept cel mai bun cantaret la muzicuta din blues-ul romanesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "Drifting Blues" (2018).

 

️ Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)  IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva

Este unicul muzician de din blues-ul romanesc care a reusit performanta de a avea ca invitati speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai iimportanti si renumiti muzicutisti din SUA: Sugar Blue si Charlie Musselwhite (ambii laureati cu Grammy) si pe Rick Estrin (multiplu nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii Blues Music Awards).

 

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni chitaristi din tanara generatie, fluent atat in blues cat si in muzica de tip rock si rock alternativ. Este profesor de chitara la Rock School si pe langa activitatea alaturi de mine in proiectele "Trenul de noapte" si Storytellers, conduce propria formatia numita ":Umbra", cu care abordeaza un rock alternativ melodic. In trecut a cantat timp de aproape 4 ani in trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

 

Cu proiectul acustic Storytellers, sunt readuse pe scena o serie de piese legendare de la Sonny Boy Williamson, Leadbelly, Animals, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar si cateva piese de-ale lui Marcian, in limba romana, dar intr-o haina orchestrala inedita. 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles