Concert de Kirtan cu Punnu Wasu
7
iun
Concert de Kirtan cu Punnu Wasu
Zazen, Strada Frasinului nr.41, Cluj-Napoca
7 iunie 2024, Ora 21:00

Info eveniment

Scufundă-te în oceanul sacru al Kirtan-ului alături de maestrul de armonie și vocalistul Punnu Singh Wasu și de muzicienii săi și bucură-te de un concert unic cu diverse stiluri de muzică indiană.

Kirtan este o formă de cântare devoțională ale cărei rădăcini se întind pe parcursul a mii de ani în India. Este o formă de Bhakti Yoga (yoga a devoțiunii), iar aceste cântece străvechi (mantre) sunt formule sonore energetice, care au o puternică energie de vindecare transformatoare. Kirtan are puterea de a săpa în cel mai adânc izvor al inimii pentru a atinge și a fi atins de Prezența Divină.

Stilul muzical al lui Punnu este un amestec în care Estul întâlnește Vestul - fuziune indiană. Concertele pe care le conduce pornesc adesea de la un tempo lent, meditativ, până la un catharsis în ritm alert. Are o voce remarcabil de plină de suflet care atinge cele mai profunde puncte chiar și în cel mai ocazional ascultător și este obișnuit ca publicul său să bată din palme sau să se ridice în picioare și să danseze în timpul concertelor sale.

Kirtan a început în India cu secole în urmă ca o practică spirituală pentru oameni, ca o modalitate de a se aduna și de a se conecta la Divinitate. Alăturându-te mantrelor pe măsură ce îți găsești vocea, vei învăța și le vei repeta și vei simți cum vibrația lor se mișcă prin tine. Cântecul, sunetul și muzica au toate o frecvență care poate ajuta la eliberarea energiei blocate, la schimbarea stărilor emoționale și la înălțarea sufletului, invocând creșterea energiei, mișcarea și chiar dansul.

 

Despre artist:

Punnu Singh Wasu este terapeut alternativ, maestru de Kirtan, vocalist indian, muzician, multi-instrumentalist, trăiește în Elveția și Bali, unde lucrează la The Yoga Barn. Încă de la vârsta de 10 ani, s-a alăturat tatălui său în concerte în toată India, cântând frumoasele versuri de Kirtan. 

Cu o experiență de peste 30 de ani, Punnu Wasu este profesor și GrandMaster în Reiki (Usui și Karuna) și profesor de meditație. A studiat cu diverși maeștri indieni în ashramuri și școli de meditație din toată India, Filipine și Indonezia. 

 

Daca esti posesorul unui abonament de tipul Innerland sau Harmony Pass accesul la concert este gratuit.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles