Egg Hunt
27
apr
Egg Hunt
Zazen, Strada Frasinului nr.41, Cluj-Napoca
27 aprilie 2024, Ora 11:00

Info eveniment

Săriți de bucurie, aventurieri mici și mari! E timpul pentru cel mai vesel Egg Hunt din oraș! 

 

Aventura ne așteaptă la Zazen și Colo Colo!

 

Când? Marcați în calendar ziua magică:

 

27 Aprilie la Zazen, ora 11:00 

        

Alăturați-vă celei mai colorate experiențe de egg hunt din oraș! Vom alerga printre copaci, ne vom juca pe iarbă și, cel mai important, vom râde și vom crea amintiri de neuitat împreună.

 

Aventura e pentru toți, vom avea zone delimitate pe categorii de vârste! Am ascuns mii de ouă pe zonele verzi și în cele mai neașteptate colțuri ale naturii, garantând că fiecare explorator se va întoarce acasă cu coșul plin de bucurii și cu zâmbetul până la urechi!

 

Înregistrează-te ca un adevărat aventurier - biletele sunt disponibile în avans pe entertix.ro la 60 RON. Căutarea este adresată doar copiilor, biletele se achiziționează doar pentru copii. 

 

 

Atenție, mici aventurieri! Pentru a ne asigura că nimeni nu ratează startul căutării, vă rugăm să veniți cu inimile pregătite și coșurile gata de aventură nu mult mai devreme de ora 11:00. Iar pentru ca nimeni să nu piardă din magie, startul aventurii va fi la ora 11:10 - un singur moment magic, pentru toți eroii noștri.

 

Coșurile de aventură: Fie că aduci coșul de acasă sau alegi unul din colecția noastră specială, contra cost, fiecare coș va fi partenerul tău de încredere în această căutare.

 

Și pentru că nicio vânătoare de ouă nu e completă fără un ghid magic, iepurașul de Paște va fi acolo să vă împartă zâmbete, îmbrățișări și poze de poveste!

 

Să ne bucurăm împreună: Fiecare moment al căutării este special, de la startul nostru comun la ora 11:10, până la întâlnirea cu iepurașul de Paște, care ne va împărți zâmbete și îmbrățișări.

 

Misterul ouălor numerotate: Pentru cei care adoră un plus de aventură, 20 de ouă misterioase vă așteaptă ascunse. Găsiți-le și veți fi răsplătiți cu surprize de la iepurașul nostru vesel!

 

Pregătiți-vă pentru râsete, alergătură și sărituri, căci această căutare de ouă nu e doar un joc - e o poveste în care fiecare dintre voi e eroul principal. Vă așteptăm cu brațele deschise.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles