MESTERUL MANOLE – OPERA ROCK IN CONCERT
28
oct
MESTERUL MANOLE – OPERA ROCK IN CONCERT
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
28 octombrie 2024, Ora 19:00

Info eveniment


" Stimați spectatori,

 

Cu regret, din motive independente de voința organizatorilor, ne vedem nevoiți să amânăm spectacolele din turneul MEȘTERUL MANOLE, care urmau să aibă loc pe 22 și 23 aprilie, la Cluj-Napoca și Sibiu. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe create și vă asigurăm că biletele vor rămâne valabile pentru datele reprogramate respectiv pe 28 octombrie la Cluj și pe 31 octombrie la Sibiu.  

 „Meșterul Manole – Opera Rock” este o experiență captivantă care aduce în lumina reflectoarelor unul dintre cele mai fascinante mituri ale culturii românești. Cu o interpretare modernă și puternică, acest spectacol-concert combină muzica rock vibrantă cu povestea tragică a lui Manole, construind un univers emoționant și captivant pentru public. Prin intermediul unei partituri muzicale puternice și a unei distribuții talentate, spectacolul își propune să treacă dincolo de limitele timpului și să aducă în prezent povestea universală a unui erou încercat de contradictoriile lumii sale. Cu scene dramatice, momente intense și o muzică care îmbină elemente contemporane cu influențe din folclorul românesc, “Meșterul Manole – Opera rock” surprinde esența trăirilor umane profunde și a luptei interioare a personajelor. Această producție reprezintă o călătorie emoțională și sonoră într-un univers mitic, în care sacrificiul și pasiunea pentru creație se întâlnesc într-un tablou fascinant.

Biletele au aceeași valabilitate pentru noile date de spectacole, iar în cazul în care există spectatori care nu pot sau nu doresc să își păstreze biletele pentru noile date, valoarea biletelor achiziționate va fi rambursată.

Rambursarile se vor realiza cu respectarea termenilor si conditiilor organizatorului, printr-o simplă cerere scrisă la adresa de e-mail office@mall4art.com sau bilete.mall4art@gmail.com, în termen de 14 zile de la data anunțului amânării. 

Mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne vedem cu bine la noile date pentru spectacolul "MESTERUL MANOLE"!

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles