Ziua aproape
11
mai
Ziua aproape
Teatrul Municipal Baia Mare, strada Crisan nr.8 , Baia Mare
11 mai 2024, Ora 15:00

Info eveniment


Ziua aproape

Data: 11 MAI 2024

Ora: 15.00

Locația:TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE, SALA MARE, STRADA CRIȘAN NR. 8

Durata: 5 ore 30, cu pauze de 30 de minute pentru socializat, gustări, cafea

Preț bilet: 60 LEI


INVITAȚI:

CIPRIAN MIHALI

MAIA MORGENSTERN

ALEX NEDEA


Desfășurare eveniment:

15:00 – 16:30 – Ciprian Mihali

16:30 – 17:00 – Pauză

17:00 – 18:30 – Maia Morgenstern

18:30 – 19:00 – Pauză

19:00 – 20:30 – Alex Nedea


Ziua APROAPE a propus încă de la prima ediție a festivalului un concept inedit pentru Baia Mare. Evenimentul crează un context deschis, lipsit de formalități și sobrietate, în cadrul căruia dialogul merge mână în mână cu umorul și buna dispoziție într-o atmosferă degajată. Preț de câteva ore, pe scena Teatrului Municipal, ne întâlnim cu personalități de renume, într-o zi dedicată băimărenilor preocupați de comunitate. Având la bază conceptul AMA (ask me anything), în cadrul evenimentului invitații vor răspunde sincer întrebărilor publicului raportându-se la propriile experiențe, cu scopul de a aduce mai APROAPE oamenii care-și doresc să contribuie la viitorul un pic mai frumos al comunității,


Reunind oameni din toate mediile într-un context atât de unic precum Ziua APROAPE suntem convinși că soluțiile potrivite comunității noastre vor ieși la iveală în dialogul și dezbaterile absolut libere care vor avea loc alături de invitații noștri.


Ne bucurăm și la această ediție de invitați de seamă! Ciprian Mihali este filozof de renume, autor a numeroase cărți de specialitate, articole și… băimărean! A predat vreme de 20 de ani filosofia contemporană în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, iar din anul 2020 este doctor în filosofie al Universităților din Cluj și Strasbourg. Între anii 2012-2016 a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest! Ne bucurăm de prezența acestuia în cadrul Zilei APROAPE și abia așteptăm întâlnirea și dialogul care suntem convinși că va fi de excepție!


A doua invitată de renume este nimeni alta decât actrița îndrăgită Maia Morgenstern. Știați că numele doamnei Maia, Morgenstern înseamnă în germană Luceafărul de dimineață și că a acest nume i-a fost dat Fecioarei Maria? Rol interpretat de Maia Morgenstern în celebrul film Patimile lui Hristos în regia lui Mel Gibson, care pare a fi fost predestinat. Dincolo de experiența vastă și bogată de pe scena teatrului, omul Maia Morgenstern are cu siguranță o experiență de viață care a generat multă înțelepciune și o viziune unică asupra lumii. Deci, prezența dumneai în cadrul evenimentului Ziua APROAPE este esențială și cu siguranță va fi o experiență de ne-uitat pentru toți cei prezenți în sală.


Alex Nedea - jurnalist de investigații de la Recorder este cel de-al treilea invitat al nostru și mărturisim că am avut mari emoții până a confirmat prezența la Baia Mare! Însă bucuria a fost pe măsura emoțiilor. „Bună ziua, sunt Alex Nedea de la Recorder”, trebuie să fie una dintre cele mai celebre replici care există în jurnalismul de investigație din România și cu siguranță mulți tremură la auzul ei! Abia așteptăm întâlnirea cu el pentru că suntem siguri că dialogul va aduce multă lumină, va produce epifanii și va fi cu siguranță o experiență unică care va genera multe soluții pentru comunitatea noastră!


Haideți alături de noi la Ziua APROAPE pentru că doar împreună putem genera un viitor în care tinerii și copii noștri să se bucure de o comunitate mai bună, mai unită, mai aproape de valori și principii autentice!

               

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles