Declaratie de drag - spectacol - concert Adrian Paduraru & Band
15
apr
Declaratie de drag - spectacol - concert Adrian Paduraru & Band
Teatrul Toma Caragiu, Ploiesti
15 aprilie 2024, Ora 19:00

Info eveniment

Declarație de drag - spectacol - concert Adrian Păduraru & Band

cu: Adrian Paduraru, Vlad Galatianu (chitara armonie, voce), Maria Grosu (backing vocal), David Simon (pian), Gabriela Porumbacu (backing vocal), Emilian Florentin Gheorghe (chitara bas), Elena Duicu (backing vocal, dans), Gabriel Lozneanu (percutie)

 

Spectacolul este construit pe un scenariu original de Adrian Paduraru, care imbina poezie romaneasca clasica si contemporana cu arta plastica in proiectie video, dansul, teatrul, improvizatia, cu insertii remarcabile de muzica de diferite genuri (blues, rock, pop, bosa nova), majoritatea creatii originale, avand o structura dinamica, intr-o constructie sincretica, puternica, asumata, surprinzatoare, avand in centru iubiriea, in nesfarsitele ei fatete si viziuni.
Reprezentatia va beneficia de proiectia video in background a lucrarilor plastice animate din pictura romaneasca, ale Colectiei Chiricuta.

Spectacolul este interactiv, antrenand publicul catre participare, intr-o atmosfera emotionanta, vie, pe alocuri comica, in care idei profunde sunt exprimate intr-o forma accesibila.
Fuziunea elementelor de discurs inspirational, cu cele de concert de muzica si de spectacol de poezie si teatru, vor face din acest spectacol un adevarat „eveniment”, un reper artistic, dar si inspirational pentru spectatorii care vor avea privilegiul de a-l vedea.
Adrian Paduraru, o figura „legendara” a teatrului si cinematografiei romanesti, un actor complet, unic in peisajul aristic autohton, propune un concert-spectacol autentic in care sa-si etaleze pe deplin calitatile vocale deosebite, dar si puterea de seductie asupra publicului prin versuri, dialoguri filozofice dar si jocuri psiho-sociale.

Alaturi de prietenii sai muzicieni si actori, Adrian Paduraru va realiza un spectacol sincretic, imbinand muzica de inspiratie clasica usoara cu elemente simfonice si ritmuri moderne, atat cu dansul, dar si cu dialogul liber, teatrul si versul unora din cei mai indragiti poeti romani clasici si contemporani.
Concertul-spectacol „Declaratie de drag” este, cu siguranta, unic in felul sau si va atrage atentia publicului de toate varstele.

Mesajul artistic al spectacolului, profund uman, vorbeste despre iubire, toleranta, generozitate, incredere, speranta, fericire – si are capacitatea de a-i aduce pe spectatori laolalta, prin mesajele exprimate sau implicite, prin trairile emotionale puternice pe care le genereaza si prin incurajarea exprimarii acestora.

 

Durata: 1h 15 min.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles