120-130 House Acid Techno w/ George Robotel and Alexandru JIJIAN at PIXEL
19
apr
120-130 House Acid Techno w/ George Robotel and Alexandru JIJIAN at PIXEL
Pixel TM, Piata Unirii 6, Timisoara
19 aprilie 2024, Ora 21:00

Info eveniment

ALEXANDRU JIJAN (Bucureşti) şi G. ROBOTEL (Timişoara) au pregǎtit un set care sǎ te facǎ sǎ dansezi indiferent de zi, orǎ sau stare. 

19. 04. 2024 
21:00 (9 PM)
30 LEI (online) 

Jijian face parte din ultima generație de aficionados care a frecventat clubul Web, pe vremea când acolo aveau rezidența DJ Vasile, Sleek, Pedro, Matze și alți performeri care la vremea respectivă dădeau conturul potrivit scenei electro din București. 

Are o cultură muzicală solidă care se simte în seturile sale. A împărțit scena de-a lungul anilor cu greii Jeff Mills, Miss Kittin, SIS, Alex Under, Joseph Capriati, Luciano, Marcel Dettmann, Lawrence, Pantha Du Prince, Paul Ritch, Levon Vincent, Cristian Varela, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing, Anthony Rother și mulți, mulți alții.

Eclectic, amuzant, mereu racordat la pulsul publicului, Jijian e genul de DJ la ale cărui petreceri o să începi să dansezi chiar dacă e abia miercuri și cam târziu în noapte, chiar dacă ești înghesuit între mii de oameni la festival, dar mai ales pentru că selecția e impecabilă.

G Robotel cunoscut în trecut ca Sensorship, a fost membru fondator al festivalului TM Base. De-a lungul timpului a produs și mixat drum and bass, garage, techno. Din 2022 propune și organizează în Timișoara seria proprie de evenimente 120-130  cu tematică house și techno bazate pe expresia pură a acestor genuri. 
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles