Zeyla Tomlyn Live - White Cat Album Launch @ PIXEL
10
apr
Zeyla Tomlyn Live - White Cat Album Launch @ PIXEL
Pixel TM, Piata Unirii 6, Timisoara
10 aprilie 2024, Ora 20:00

Info eveniment

Zeyla Tomlyn lansează un album nou care spune povestea diversității muzicale cu care artista
se joacă de mulți ani.

10. 04. 2024 // 20:00 (8 PM)
tickets available online / 60 LEI 

White Cat aduce muzica soul, afrobeat, gospel și “folk șamanic” sub o singură umbrelă, spune povești despre cai, dragoni și râuri curcubeu, cânta despre și pentru suflet, și cheamă publicul într-o călătorie aproape inițiatică prin stări și dimensiuni paralele, invită la
dans și cântat în grup, lucru care, după părerea Zeylei, se întâmplă mult prea rar în zilele noastre.

Yekta aka Mircea Ardeleanu susține muzica cu bas, percutie și multă inspirație, de auzit în piesele de pe album și show-ul ce urmează să se desfășoare pe data de 10.4 la PIXEL.

Va așteptam cu mare drag!

Zeyla Tomlyn - voce, chitara, productie
Yekta - bas, percutie


Mai multe despre artiști

Zeyla Tomlyn provine dintr-o familie muzicală din Brașov, crescând într-un ansamblu multi-instrumental condus de mama ei, a învățat de mic copil să înțeleagă spectrul frecvențelor.

De-al lungul timpului a cântat în peste 30 de proiecte, formatii si ansambluri, în țară și străinătate. A compus muzică pentru o mulțime de proiecte, artisti si companii, unul din favoritele ei este probabil un musical de broadway compus pentru un producator din Dallas, Texas.

Artista avut ocazia să cânte și să învețe de la artiști pe care îi admiră, ca Bobby McFerrin (Don’t Worry, be Happy), cu care a avut ocazia să cânte chiar in vara trecuta la San Francisco, în cadrul școlii lui de improvizație, a înregistrat un album de jazz cu Jimmy Madison, care a cântat la rândul lui cu artiști precum James Brown și Nina Simone, şi nu în ultimul rând a studiat la Academia de Songwriting din Londra și a învățat producție și tehnici de compoziție de la artiști ca Alicia Keys, Hans Zimmer, Timbaland si Deadmau5.

Bucuria de a cânta sta pe primul loc, iar diversitatea în exprimare si stilistica este ca hrană pentru Zeyla. De aceea a fost firesc să se dezvolte punctele ei forte în multiple direcții stilistice ca gospel, soul, afro, muzică eletronică și acustică.

“Music is one of the greatest playgrounds on earth. Let’s play!”

Yekta aka Mircea Ardeleanu este un muzician binecunoscut pe scenele românești. Versatilitatea în stilistică și stăpânirea a unor instrumente ca percuția, basul, contrabasul, tambalul sau Didgeridoo (și încă multe altele) îi oferă libertatea de a experimenta în cadrul multor colaborări de succes. 

Drumul lui a început în lumea folclorului, a continuat in jazz, funk, pop. A cântat cu artiști și proiecte precum Feli, The TM Groove, Thy Veils sau Subcarpați, iar proiectul lui solo, “Pământ”, exprimă dragul infinit pe care îl are pentru muzică în toate stările
ei și tot ce este. 

Să îl vezi pe scenă alături de Zeyla pare a fi totuși cel mai firesc lucru, ca și cum cei doi ar veni
din aceeași lume.
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles