Retro L'Amour
27
iul
Retro L'Amour
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
27 iulie 2024, Ora 20:00

Info eveniment

Cu bucurie și nostalgie, vă invităm să vă alăturați într-o călătorie muzicală în timp la Retro L'Amour, un concert de artă muzicală dedicat melodiilor îndrăgite din anii '80, '90 și până în prezent. Evenimentul va avea loc pe data de 27 iulie 2024, la BT Arena din Cluj-Napoca, iar luminile reflectoarelor vor fi îndreptate către artiștii legendari care au definit acele epoci.

 

❤️ Începutul acestui călătorii muzicale în timp va fi marcat începând cu ora 19:30, iar pe scenă vor urca artiști care și-au lăsat amprenta lor în inimile și sufletele a milioane de oameni.

 

Retro L'Amour nu este doar un simplu concert, ci o poveste comună a tuturor celor care au crescut cu melodiile și versurile celor mai mari artiști ai vremurilor respective.

 

Așadar, pregătiți-vă să dansați, să cântați și să vă amintiți de clipele magice pe care muzica ne-a oferit-o de-a lungul timpului!

 

LINE UP

 

Boney M alături de Lizz Mitchell aduc un amestec captivant de muzică disco si ritmuri exotice care incântă audienta de peste decenii.

Top piese: Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon si multe altele. 

 

LIAN ROSS

impresionează cu vocea sa puternică și hiturile dance remarcabile care au definit muzica anilor '80 și continuă să fie iubite si azi. Hiturile  precum Say You'll Never, Young Forever, Fantasy si multe altele.

  

ADMIRAL C4C

cunoscut pentru faptul că a creat o barieră între new style şi old style, Admiral C4C are de scopul prezenta şi generațiilor tinere muzica anilor '80 şi '90, de asemenea acesta este renumit și pentru numeroasele colaborări cu artişti legendari precum Dr. Alban si Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control),

Bumpa Clap feat Beenie Man, Timaya

Take Me To The Dance feat 

No Mercy, Lian Ross ,Captain Jack.. 

Dr Alban este cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, cucerind inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile precum It's My Life, Sing Hallelujah, One Love, Hello Afrika si altele.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles