De-a Micul Print

De-a Micul Print

RECOMANDAT: EDUCATIA TIMPURIE

DURATA: 45 minute

RECOMANDAT COPIILOR: intre 4 si 6 ani

DE: Ioana Petre

DUPA: Micul Print, de Antoine de Saint-Exupery

REGIA: Ioana Petre

SCENOGRAFIA: Doina Pop

MUZICA: Paula Gherghe

CONSULTANT PSIHOLOG: Carmen Anghelescu

CU:       

Carmen Palcu Adam / Julieana Draghici

Ruxandra Coman / Andreea Gaica

George Popescu - chitara

 

Exista cativa oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer intr-o noapte senina. Exista cativa oameni care stiu ca un asteroid este suficient de incapator pentru cativa vulcani (stinsi), o floare si un Mic Print. Exista putini care chiar l-au cunoscut pe Micul Print, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toti trandafirii si toti baobabii de pe Pamant. Le-a dat viata si le-a oferit cuvinte pe care e bine sa ni le amintim din cand in cand.

In dorinta de a aduce filosofia Micului Print aproape de copiii intre 4 si 6 ani, care abia incep sa se plimbe din planeta in planeta, regizoarea Ioana Petre pleaca intr-o foarte serioasa calatorie de explorare a celebrului text. Alaturi de ea, intreaga echipa va cerceta si se va juca, va pune intrebari si va crea labirinturi, pentru ca, la final, sa poata deosebi un elefant din burta unui sarpe de o palarie.

EventDe-a Micul Print
Date31 March 2018, Hour 11:00
VenueTeatrul Excelsior, Bucuresti
Select your seats from the map below. Use the scroll wheel to zoom in and out. Navigate by dragging the map. To add or remove a seat from the shopping cart click on it. The contents of your shopping cart and discount options (if available) will appear on the bottom of your screen.
Bilet
15,16 lei - Full price
11,66 lei - Copil
This site uses cookies. By browsing this site, you agree to the use of cookies. Close