Termeni si Conditii

1. Conditii Generale

Utilizatorii site-ului www.MyTicket.ro isi pot comanda de pe acest portal, bilete pentru o gama variata de evenimente artistice, culturale, sportive, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

MyTicket isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului MyTicket.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. Aceste conditii se aplica si in cazul in care vizitatorul nu cumpara biletul direct de la Myticket, ci de la un punct oficial de vanzare, contractat de Myticket pentru a vinde bilete la evenimentele MT.
Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelordar dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor. 

Continutul si software-ul de pe acest site este proprietatea Myticket si este protejata de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare fraudoloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.
Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre MT.

2. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

 1. alegerea evenimentului si a biletelor disponibile in functie de categorie
 2. alegerea metodei de livrare.
 3. alegerea metodei de plata si introducerea datelor personale.
 4. rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
 5. confirmarea comenzii de catre MyTicket.ro.

Toate comenzile rezervate online - sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

3. Plati si facturare

 Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid, sau numerar direct curierului care livreaza biletele.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, activitaĊ£ile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii - bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

4. Procesarea si livrarea biletelor:

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi  trimise prin email  in cazul biletelor electronice sau prin curier in cazul biletelor fizice, in functie de optiunea selectata de client sau impusa de catre organizatorul evenimentului. In cazul biletelor fizice, costurile transportului, vor fi suportate separat fata de pretul biletului de catre cumparator.

Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.

In cazul biletelor livrate prin curier, clientului ii este recomandat sa deschida plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Responsabiitatea MyTicket.ro asupra comenzii inceteaza dupa ce biletele ce au fost livrate in conditii normale catre cumparator.

Orice reclamatiile cu privire la deteriorarea sau nelivrarea biletelor nu va putea fi directionata catre MyTicket.ro.

5. Deterioare, pierdere, retiparire

MyTicket nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate in orice fel ulterior livrarii de catre utilizatorul final, iar eliberarea de copii sau schimbarea acestora nu va fi posibila in nici o circumstanta.

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor de bare prezente pe acestea. MyTicket nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

6. Modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

Biletele care nu au fost cumparate din reteaua MT nu vor fi rambursate.

Mutarea spectacolului/evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care a fost achizitionat.

Activitatea MyTicket.ro se rezuma strict la distributia de bilete iar in privinta returnarii banilor aferenti biletelelor achizitionate prin intermediul portalului, sau de la parteneri, MyTicket nu are nici o responsabilitate.

Sumele incasate aferente biletelor vandute, sunt trimise la intervale precise in conturile organizatorilor conform acordurilor avute cu acestia, prin urmare, in cazul anularii unui eveniment, MyTicket.ro poate face doar eforturi pentru a determina organizatorii de evenimente sa returneze banii cumparatorilor neputand sa utilizeze alte cai exceptand caile legale. Sumele solicitate pentru ramburs de catre clienti, care nu se regasesc in conturile MyTicket deoarece au fost deja transferate catre organizator, se supun exclusiv actiunior acestuia. In cazul in care organizatorul nu returneaza sumele aferente comenzilor solicitate pentru returnare, catre MyTicket, actiunile legale initiate de catre cumparatori vor fi luate asupra organizatorului, nu asupra distribuitorului, in speta, My Ticket.

Biletele vandute prin intermediul portalului, nu sunt proprietatea companiei MyTicket, ci a organizatorilor, prin urmare, reglementarile privind politica de garantie nu se aplica.

MyTicket nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau deficiente de organizare ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele sau pentru restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorii trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.
In cazul in care un eveniment  este anulat sau reprogramat, MyTicket va returna cumparatorilor doar contravaloarea biletelor, comisionul de editare, tiparire si distributie nu va putea fi returnat, precum nici costurile suplimentare (taxa de procesare, taxa de rezervare, curierat, comisioane bancare etc.).

 In cazul anularii sau reprogramarii unui eveniment, contravaloarea biletelelor achizitionate prin mijloacele puse la dispozitie de MyTicket, poate fi returnata dupa cum urmeaza :

 • Exclusiv la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate in cazul biletelor fizice (cel mai devreme in sapte (7) zile lucratoare dupa anuntul oficial de anulare a evenimentului)
 • Prin trimiterea biletelor la sediul MyTicket.ro, impreuna cu datele complete necesare restituirii sumelor aferente comenzii (nume, prenume, numarul de cont, banca) in cazul biletelor fizice livrate prin curier. Costurile trimiterii vor fi suportate de catre client.
 • Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, mai putin taxele de procesare, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.

Rambursarile se vor efectua numai in cazul in care acest lucru nu contravine termenilor si conditiilor impuse de organizator sau a locului de desfasurare. 

Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.

 In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, MyTicket.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte. 

7. Revanzarea biletelor

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la MyTicket catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.

8. Consimtamant privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

S.C.Myticket S.R.L. prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra  in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.

Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre MyTicket.ro in vederea executarii contractului. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.


Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dvs. se refera la : nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si codul numeric personal. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege.

Informatiile vor fi folosite in scopul general al realizarii operatiunilor de marketing ale societatii, si, in special, in scopul derularii operatiunilor de vanzare-cumparare on-line a biletelor aferente diverselor evenimente organizate de/in colaborare cu  MyTicket. In cazul in care refuzati furnizarea acestor date, vanzarea-cumpararea biletelor nu se va putea efectua.

Datele cu Caracter Personal vor fi controlate de catre utilizatori autorizati, identificati prin numele unic de utilizator. Partenerii contractuali ai societatii vor avea de asemenea acces la aceste informatii in scopul realizarii scopurilor prezentate mai sus. In cazul in care compania noastra, sau o parte din aceasta va fi vanduta, va fuziona sau va fi transferata in alt mod catre o alta entitate, acestea vor avea acces, in conditiile mentionate anterior, la Datele cu Caracter Personal. De asemenea, este posibil ca, in anumite circumstante, sa fie nevoie sa divulgam datele dvs. catre anumite autoritati legale si de reglementare (inclusiv autoritatile fiscale), catre contabilii, auditorii, avocatii sau alti asemenea consilieri externi ai companiei, sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de sisteme IT, organizatiile financiare etc). Vom putea divulga aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale.

Societatea noastra va putea colecta si stoca aceste informatii in orice forma. Acestea vor fi stocate pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii societatii. Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislatie.

In conformitate cu legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de a va accesa Datele cu Caracter Personal
 • Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal
 • Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale)
 • Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate societatii noastre.

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la Datele cu Caracter Personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate, si ca sunteti de acord ca aceste Date cu Caracter Personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii societatii.

9. Consimtamant

Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:

• Am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide