WE LOVE RETRO

Ești pregătit pentru cel mai mare Retro Party  din România al anului?

A cincea editie We love retro aduce la Cluj, în premieră în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. În 20 octombrie 2018 vom  avea ocazia să ne reamintim de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” . Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din lume. Primii artisti anuntati, care ne vor face seara una de neuitat sunt: Cc Catch, East17, N-trance. Mai multe info pe www.weloveretro.ro sau pe pagina pe fb.

EvenimentWE LOVE RETRO
Data20 octombrie 2018, Ora 21:00
LocatieSala Polivalenta, Cluj Napoca
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Inel 2 Basic
74,20 lei - Pret intreg
Inel 2
84,80 lei - Pret intreg
Standard Dance
90,10 lei - Pret intreg
Inel 1
95,40 lei - Pret intreg
Golden Dance
127,20 lei - Pret intreg
Diamond Seat
127,20 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles