CORBU SARBATORESTE 1 AN

CORBU sărbătorește 1 an


Proiectul muzical CORBU împlinește 1 an. Evenimentul organizat cu ocazia aniversării va avea loc pe data de 28 iunie și este găzduit de Quantic, în București. Concertul, momentele de acte performative, trupele invitate şi surprizele pregătite special pentru public vor fi anunțate în curând.

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care și-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc.

 

Ideea proiectului CORBU a pornit de la semnificațiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală și occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naștere un personaj misterios și complex care dă și numele proiectului: CORBU.

 

Genul muzical abordat: disco easy hardcore folclorizat.

 

Componența:

Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce), Patricia Niculae (tobe), Florin Chirilă (chitară bas), Flavius Cristian Mocanu (pian).

 

Pagina web:
http://panacorbului.ro/

Videoclip Corbu - Ziua de vara
https://www.youtube.com/watch?v=_9cEGbwJWTU

Pagina facebook:
https://www.facebook.com/CorbuSiZuratorii/

EvenimentCORBU SARBATORESTE 1 AN
Data28 iunie 2018, Ora 17:00
LocatieClub Quantic, Bucuresti
Bilet 20.00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles