Maitre Gims

Se spune că joia e noua sâmbătă, așa că pentru joia din 28 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: Maître Gims. În deschidere cântă Vescan & Guests, iar la after-party fac iureș până dimineață Olix și Dan Fintescu, adică ”Partydul Kiss FM”. 

 

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman. 

Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban. 

  

Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri. 

  

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard stând 18 săptămâni în top! 

Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în Belgia. 

EvenimentMaitre Gims
Data22 iunie 2018, Ora 19:00
LocatieArenele Romane, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria I Presale
249,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Accept Inchide