Circle of love
Un spectacol multimedia, cu muzică Depeche mode, care te poartă prin etapele vindecării unei suferințe din dragoste...
Într-o lume tehnologizată, pragmatică și plină de mesaje codate ce ascund din ce în ce mai bine sufletul, dragostea a devenit un subiect demodat. Suferința din dragoste, cu atât mai mult.

Joi, 23 februarie, la Cinema Pro are loc premiera spectacolului Circle of Love, în care un film de 80 de minute creat pentru acest proiect întâlnește un concert live și împreună spun povestea unei despărțiri. Muzica ține loc de cuvinte, căci ingeniozitatea spectacolului stă în forța cu care cele 14  piese ale legendarei trupe Depeche Mode acompaniază live filmul. Ideea a plecat de la muzică, de la faptul că orice cântec spune o poveste, iar provocarea a fost mixul de arte diferite capabile sa sustina coerent o poveste.

Alex si Corina, eroii povestii, trec printr-o experiență pe care psihologii o împart în cateva faze aproape universal valabile, indiferent de cultură: Negarea, Negocierea, Furia, Depresia, Speranţa şi, în cele din urmă, Acceptarea. Unde se află speranța în această înșiruire și ce chip ia pentru cei doi poate fi descoperit în musical-ul multimedia creat și produs de Petre Marinescu.

Din distributia filmului fac parte trei tineri actori, cunoscuți de pe scenele de teatru bucureștene: Silvian Valcu, Ana Udroiu si Calina Epuran. Regia, dar și puținele texte din film sunt semnate de Florian Ghimpu.

Trupa April, care susține live povestea show-ului din piese Depeche Mode a fost coagulată inițial în jurul acestui proiect, dar membrii săi au o istorie muzicală împreună de aproape 15 ani.

Premiera Circle of Love la București are loc joi, pe 23 februarie de la 20.30 la CinemaPro,

Trailerul spectacolului poate fi văzut aici: https://www.youtube.com/watch?v=qO-L3Cel4Ag
EvenimentCircle of love
Data23 februarie 2017
LocatieCinema Pro, Bucuresti