Rock Me-Osica Fest 2018
13-15
iul
Rock Me-Osica Fest 2018
Osica, Osica-Olt
13 - 15 iulie 2018

Info eveniment

Festivalul de muzica “Rock Me“ marcheaza Osica de Sus
pe harta Romaniei
Aflat la prima sa editie, festivalul national de muzica ”Rock Me” incepe sa isi deruleze povestea, in fiecare an, pentru toti fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru ca muzica poate transforma oamenii, ducandu-ne pe toti dincolo de preconceptii, bariere sociale, culturale sau geografice.

Editia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Altar si OCS (Omul cu Sobolani) si timp de trei zile vor incanta si energiza publicul prin puterea si armonia muzicii impreuna cu alte doisprezece formatii notorii in tara si peste hotare. Sprijinind dezvoltarea culturala a Olteniei, primarul comunei Osica de Sus si Ministerul Culturii si Educatiei vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, incepand cu orele 14:00.
Programul evenimentului poate fi consultat pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/RockMeFestival/ si pe website-ul official www.rockme.ro.

In perioada 19 februarie - 19 martie 2018 se pot achiziona bilete la pret special de 125 lei, dupa această perioada urmând sa fie puse la vanzare la pretul de 220 lei.

Sustinand acest amplu eveniment cultural, partenerii oficiali ai organizatorului invita toti iubitorii de rock sa se lase purtati de magia muzicii pe durata acestor trei zile inedite la ”Rock Me”-Osica Fest 2018.

Vineri, 13 Iulie 2018
White Ash
HTETHTHEMETH
Bucium
Implant pentru refuz
Luna Amara
Sambata, 14 Iulie 2018
Sunet FIN
The Kryptonite Sparks
The Mono Jacks
Altar
OCS(Omul Cu Sobolani)
Duminica, 15 Iulie 2018
Melting Dice
Days Of Confusion
FIRMA
Vita De Vie
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles