Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei

Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieș, Baniciu și Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese al căror diapazon va să fie prietenia. Toți pentru unul și unul pentru toți.

Era în 2003 pe 31 martie. Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei. Circul Globus București. Ora 19:30.

A fost un concert pe care aproape două mii de persoane l-au văzut, l-au auzit. Alte sute de mii din țară și de aiurea s-au simțit și ei în manej vizionând înregistrările. Prima întrebare la final a fost: ”Când are loc următorul spectacol?”

Acum, după cincisprezece ani de la premieră, a venit timpul să ”schimbăm titlul” spectacolului special pentru dumneavoastă pe 31 mai  2018, ora 19:30, la Sala Polivalentă Danubius Brăila.

Cum vi se pare?

”Tandrețuri pentru Kiraline, în dar patru mandoline brăilencelor divine”

Vrem să vă povestim despre tandrețurile primite și poate risipite  în ultimii cincisprezece ani.

Va fi o zi plină de aniversări, pour les connaisseurs.

EvenimentTandreturi pentru femei cu cei patru corifei
Data31 mai 2018, Ora 19:30
LocatieSala Polivalenta Danubius, Braila
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
45,00 lei - Pret intreg
Categoria II
65,00 lei - Pret intreg
Categoria I
95,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide