Bekkanko

Bekkkanko, de Asaya Fujita

 

Recomandat: peste 6 ani

 

TRADUCEREA: Vlad Massaci

REGIA: Vlad Massaci

DECORUL: Adrian Damian

COSTUMELE: Luiza Enescu

VIDEO DESIGN: Eranio Petruska

MUZICA: Mihai Dobre

COREGRAFIA: Silvia Calin

 

DISTRIBUȚIA     

Bekkanko: CEZAR VLAD POPESCU / GABI COSTIN

Yuki: MADALINA DOROBANTU

Tatăl lui Yuki: DANIEL TUDORICA / COSMIN SELESI

Baba Muntelui: CERASELA POPESCU

Prima Povestitoare: LILIANA DONICI

A doua povestitoare: VALERIA STOIAN

A treia Povestitoare: ELIZA TEOFANESCU

 

Daca nu ar fi caraghios şi neindemanatic, Bekkanko ar fi o creatura inspaimantatoare a padurii. Cu infațisarea lui ridicola nu va castiga niciodata respectul celorlalti draci, dar iubirea tine cont doar de lucrurile care pot fi "vazute" cu inima. Teatrul Ion Creanga propune o poveste atipica despre acceptare si sacrificiu, care demonstreaza cat de relative sunt, in realitate, notiunile de bine si rau, dreptate si nedreptate. Regizorul Vlad Massaci si compozitorul Mihai Dobre, alaturi de scenografii Adrian Damian (decorul) si Luiza Enescu (costumele) vor transpune poetica dramaturgului japonez Asaya Fujita intr-un spectacol imersiv, care pastreaza atmosfera povestilor nemuritoare.

EvenimentBekkanko
Data31 martie 2018, Ora 11:00
LocatieSala Gloria (fostul Cinema Gloria), Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Bilet
29,16 lei - Pret intreg
23,33 lei - Copil
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide