Jazz in Church - 20 Aprilie

Vineri 20 aprilie, ora 19.00:

RENAUD GARCIA FONS

MATHIAS EICK / ANDREAS ULVO / HAKON ASSE

O altă surpriză de proporții este prezența magicianului francez de origine catalană Renaud Garcia-Fons (Franța), un as al contrabasului, ce se transforma grație priceperii autorului într-o adevărată armată a sunetelor: tehnică și virtuozitate extreme, un sound propriu, aducând mai degrabă cu o vioară decât cu clasicul bas, o ‘respiratie’ pan-sud-europeană, zisă mediteraneană-numitor comun al creației sale, precum și capacitatea de a îmbina mai multe curente muzicale in același proiect, în același disc și chiar în aceeași piesă (jazz, world, flamenco, cu intarsii arăbesti, grecești sau asiatice).

Pe lângă adaptarea pertinentă a repertoriului la cadrul solemn al spațiului sacru, trio-ul Eick/Aase/Ulvo trebuie neapărat văzut în concert pentru că aici și numai aici Andreas Ulvo evoluează nu la pian, ci la orgă de biserică, și nu oricum, ci descărcând în tuburile misterioase șiruri întregi de emoții și armonii de care cu siguranță nu știați. Cum completează acestea tonurile din trompeta suavă a lui Eick și cum le leagă vioara junelui Aase ? Nu lăsați internetul să vă istorisească, căci merită să aflați dumneavoastră înșivă, direct din epicentrul unei experiențe complexe.

EvenimentJazz in Church - 20 Aprilie
Data20 aprilie 2018, Ora 19:00
LocatieBiserica Lutherana, Bucuresti
Acces General 150.00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide