THRILLER Live

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta  in Premiera in Romania

 

THRILLER LIVE: The Hits of MICHAEL and the JACKSON 5

THRILLER LIVE, aduce la viață dansul senzațional și sunetul atat de distinctiv al celebrului King Of PopMICHAEL JACKSON și The JACKSON 5.

 

Într-o carieră de 40 de ani, Michael Jackson a vândut peste 800 de milioane de discuri în întreaga lume, albumul Thriller fiind încă cea mai bine vândută înregistrare din istorie. Muzica lui continuă să se vândă în milioane de exemplare, câștigând noi fani, deopotriva tineri sau  bătrâni.

 

Thriller Live nu este un simplu concert tribut Michael Jackson. Nu urmărește o interpretare fidelă a pieselor, în stilul pop consacrat de megastar și nici nu are pe scenă un protagonist care să îi semene. Este însă un concept de eveniment care îmbină fericit cele două arte pe care Michael le-a stăpânit magistral – muzica și dansul.

 

Cei doi redutabili saxofonisti autohtoni – Veran Zorilă și Costin Roșu – acompaniați de o trupă de incredibili instrumentiști și de un grup vocal, promit un Show exploziv, demn de “marca” MJ. Pe scenă, lor li se va alătura - cum altfel - o trupă de dansatori din a carei coregrafie nu vor lipsi celebrul “Moonwalk” sau sfidarea gravitatiei din “Smooth Criminal”. Muzicienii vor interpreta unele dintre cele mai celebre piese ale regelui muzicii pop, din repertoriu nelipsind hituri precum: Billie Jean, Smooth Criminal, Beat It, Dirty Diana, I Want You Back, ABC, The Way You Make Me Feel, They Don’t care About Us și bineînțeles, piesa ce da numele concertului, Thriller.

 

PROGRAM:

Concertul are loc pe data de 14 Martie 2018, orele 20:00 la Teatrul Nottara.

Accesul în sală se face începând cu orele 19:30. 

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA

EvenimentTHRILLER Live
Data 9 mai 2018, Ora 20:00
LocatieTeatrul Nottara - Sala Horia Lovinescu, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria 4
50,00 lei - Pret intreg
Categoria 3
70,00 lei - Pret intreg
Categoria 2
80,00 lei - Pret intreg
Categoria 1
100,00 lei - Pret intreg
Loja 1
150,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide