Salut CULTURA!

Sâmbătă, 24 februarie 2018, începând cu ora 19:00, Orchestra Simfonică București prezintă la Sala CinemaPRO concertul de deschidere a stagiunii SalutCULTURA!, primul dintr-o serie de evenimente cu caracter lunar. Programele de concert ale stagiunii vor cuprinde lucrări celebre ale compozitorilor români, omagiind astfel Centenarul Marii Uniri de la 1918.

 

Sub bagheta noului dirijor principal al Orchestrei Simfonice București, artistul austriac de origine chineză, Jin Wang, în prima parte a concertului vor fi interpretate Trei Piese Pentru Orchestră de Coarde de Constantin Silvestri, celebra Baladă scrisă de Ciprian Porumbescu sub interpretarea marelui violonist român Gabriel Croitoru și una din surprizele serii: Concertul pentru două viori de J.S. Bach, în re minor BWB 1043, interpretat de Gabriel Croitoru și Jin Wang, de acestă dată în calitate de violonist. În partea a doua a concertului, Orchestra Simfonică București, sub conducerea lui Jin Wang, va interpreta Simfonia a III-a de Ludvig van Beethoven, Op.55 în Mi bemol Major, denumită “Eroica”, o simfonie dedicată tututror celor care au contribuit la consolidarea statului român modern.

 

Odată cu lansarea acestui eveniment festiv în anul Centenarul Marii Uniri de la 1918, Orchestra Simfonică București vă invită să îi fiți alături și să vă bucurați de programe muzicale diverse, atent selecționate și de cea mai buna calitate, la toate evenimentele din cursul acestui an.

 

Pentru informatii suplimentare, accesati pagina de internet www.osb.org.ro.

EvenimentSalut CULTURA!
Data24 februarie 2018, Ora 19:00
LocatieCinema Pro, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide