La frati nu se pun hotare

Concert Extraordinar la Sala Palatului!

Pe 27 martie 2018, în București, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, va avea loc un extraordinar spectacol de muzică populară. Protagonistul concertului este interpretul de muzică populară Ion Paladi, care va fi acompaniat de Orchestra Lăutarii din Chișinău, sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros. Nume mari ale muzicii populare, interpreți de valoare şi exponenți de bază ai folclorului românesc, vor fi parte din regia complexă a acestui eveniment inedit. Deși interpretul, Ion Paladi, nu este la prima experiență a unui concert solo, la Sala Palatului, acest eveniment va fi unul deosebit de celelalte. Scenografia modernă, ajustată la specificul folcloric, regia unionistă, bazată pe spriritualitatea centenară, dar şi vastitatea şi splendoarea elementelor videografice, a ecranelor led, a show-ului de lumini, precum şi a altor efecte tehnice, ale organizatorului Sens Music Producţion, sunt doar câteva detalii de ştiut, care vor capta şi impresiona publicul. Melomanii şi patrioţii bucureştenii, dar şi cei din întreaga ţară, sunt aşteptati, marţi, la celebrarea celor 100 de ani ai Marii Uniri.

EvenimentLa frati nu se pun hotare
Data27 martie 2018, Ora 19:00
LocatieSala Palatului, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria IV
50,00 lei - Pret intreg
Categoria III
70,00 lei - Pret intreg
Categoria II
85,00 lei - Pret intreg
Categoria I
100,00 lei - Pret intreg
VIP
150,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide