Stefan Banica - Te iubesc, femeie!

Ștefan Bănică susține pentru al optulea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

 

În acest an, emoționantul spectacol va avea loc și la Arad, duminică, 4 martie, la Sala Polivalentă, de la ora 19.30.

 

Va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan va crea o atmosferă caldă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani.

 

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

 

Biletele se vor epuiza repede, așa că nu mai aștepta!

 

VIP - 150 lei (biletele includ și un pachet cadou, care conține un tricou și o șapcă personalizată + albumul nou #PicatDinLuna).

Categoria I - 100 lei

Categoria II - 80 lei

Categoria III - 60 lei

EvenimentStefan Banica - Te iubesc, femeie!
Data 4 martie 2018
LocatieSala Sporturilor Victoria, Arad
Aveti un cod de discount? Introduceti-l mai jos
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
60,00 lei - Pret intreg
Categoria II
80,00 lei - Pret intreg
Categoria I
100,00 lei - Pret intreg
VIP
150,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide