Stefan Banica - Te iubesc, femeie!

Ștefan Bănică susține pentru al optulea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

 

Emoționantul spectacol va avea loc miercuri, 7 martie, la Circul Metropolitan din București, de la ora 19:30.

 

Va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan va crea o atmosferă caldă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani.

 

Concertele acustice susținute de Ștefan Bănică reprezintă o esențializare a muzicii artistului, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care a fost compusă o piesă.

 

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!”

 

Biletele se vor epuiza repede, așa că nu mai aștepta! Alege-ți locurile dorite:

 

VIP - 150 lei (biletele includ și un pachet cadou, care conține un tricou și o șapcă personalizată + albumul nou #PicatDinLuna).

Categoria I - 100 lei

Categoria II - 80 lei

Categoria III - 60 lei

EvenimentStefan Banica - Te iubesc, femeie!
Data 7 martie 2018
LocatieCircul Metropolitan Bucuresti, Bucuresti
Aveti un cod de discount? Introduceti-l mai jos
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
60,00 lei - Pret intreg
Categoria II
80,00 lei - Pret intreg
Categoria I
100,00 lei - Pret intreg
VIP
150,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide