Joia Pacatosilor

Spectacol* muzical în două personaje, “Joia Păcătoșilor” – Alina Manole & Raul Kusak are meritul de a fi o terapie muzicală pentru oamenii inteligenți. Deși Alina Manole este cunoscută mai ales pentru concertele sale “standard”, această poveste coerenta, emoțională, aparte, a dobândit în ultimii 3 ani o semnificație aparte pentru un public din ce în ce mai numeros. Spectacolul acesta este unic prin structură și abordare: povestea vorbită are aceeași semnificație și intensitate pe care o are și mesajul muzical, iar îmbinarea celor două și dialogul între voce și pian sunt impecabile.

De departe unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale originale ale momentului, “Joia Păcătoșilor” trebuie văzută în orice zi a săptămânii ar fi programată.

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

EvenimentJoia Pacatosilor
Data28 ianuarie 2018, Ora 19:00
LocatieTeatrelli, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati in plan miscand cursorul catre marginile sale. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Bilet
41.58 lei - Pret intreg
10
41
42
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide