BucurESTI un suflet de oras

Osmoza dintre muzica si actorie reaşează modul de a gândi intr-o paradigmă care îşi asumă centralitatea pe ceea ce simti.  Acest lucru presupune o importantă revoluţie interioară, un salt calitativ, prin care muzicianul si actorul reformulează relaţia cu lumea obiectuală într-o nouă economie a sensurilor creând nu un spectacol, ci un „CEVA”, care reaşează, nu doar formele materiale de exprimare artistica  pe alte coordonate, ci mai ales formele de abordare a acestei noi paradigme: a ceea ce simtim dincolo de cotidianul orasului.

Este un proiect artistic original şi spectaculos nu doar ca performanţă pur tehnică, ci şi capabil să transmită emoţii puternice, imbinând diferitele nivele semnificante, de la obiectual-concret până la gândirea muzicală mai profundă şi trecând prin configuraţii de artă modernă.

MARIUS VERNESCU este considerat unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania. Este castigator al prestigiosului Montreux Jazz Festival, Elvetia., fiind dealtfel singurul roman care a reusit aceasta performanta pe plan mondial.

Alexandru Pribeagu  -Actor, artist mim

EvenimentBucurESTI un suflet de oras
Data27 ianuarie 2018, Ora 19:00
LocatieTeatrelli, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati in plan miscand cursorul catre marginile sale. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Bilet
41.58 lei - Pret intreg
1
2
9
10
3
4
11
12
13
14
17
15
16
27
28
33
34
41
42
35
36
43
44
45
46
48
49
47
50
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide