HALO
 
Iubitorii muzicii k-pop au un nou motiv de bucurie: Halo, revelatia muzicii k-pop, concerteaza in premiera in Romania. Primavara nu incepe cu Holograf ci cu HALO: pe 3 martie 2018, de la orele 19:00, Palatul National al Copiilor va fi gazda unui concert memorabil, sustinut de cea mai in voga formatie de kpop a momentului.
Formatia HALO (Hexagon of Absolute Light and Organization) a luat fiinta in anul 2014, avandu-i  in componenta pe: Dino (Jo Sungho), In Haeng (Lee In Haeng), Ooon (Jung Younghoon), Jae Yong (Kim Jae Yong), Hee Cheon (Kim Hee Cheon) si Yoon Dong (Kim Yoon Dong). Aventura muzicala a formatiei a fost una foarte bogata, astfel in numai 3 ani de existenta baietii au lansat mai multe materiale discografice: „38℃”, „Hello Halo”, „Surprise”, „Grow-Up”, „Young Love”, „ Happy Day”, „Here I Am”.  Prestatiile scenice au impresionat publicul prin dinamismul si frumusetea dansului care completeaza excelent universul muzical al celor 6 baieti. Este cu siguranta una dintre formatiile pe care niciun iubitor al muzicii kpop nu are voie s-o rateze.
Membrii formatiei asteapta cu nerabdare intalnirea cu fanii muzicii kpop din Romania si au un mesaj pentru fanii romani:

EvenimentHALO
Data 3 martie 2018, Ora 19:00
LocatiePalatul National al Copiilor, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria III
100,00 lei - Pret intreg
Categoria I - VIP
300,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide