4
nov
DanceFest 2017 4 Noiembrie
Sala Polivalenta, Calea Piscului Nr. 10, Bucuresti
4 noiembrie 2017, Ora 08:00

Info eveniment

DANCEFEST 2017

CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS SPORTIV JUNIOR 2 LATINO 2017

DanceFest este un eveniment deosebit, ce va avea loc in perioada 4-5 noiembrie 2017, aducand in Bucuresti un cadou special pentru iubitorii dansului sportiv.

Eleganta, arta, talentul si dansul se intalnesc pentru a da culoare si stralucire scenei Salii Polivalente. DANCEFEST, concursul international de dans sportiv, prezinta in premiera absoluta pentru Romania, CAMPIONATUL MONDIAL de JUNIORI 2 LATINO 2017. Dansul sportiv este celebrat astfel printr-una dintre cele mai mari competitii ale Romaniei, intr-un spatiu artistic unic, amintind de nebunia boema a anilor `20, intr-un decor demn de marile petreceri ale lui Gatsby. Un numar mare de dansatori, campioni și vicecampioni ai țărilor participante, se vor întrece pe ringul Salii Polivalente intr-un spectacol rafinat. Peste 1500 de rochii acoperite cu paiete, fulgi sau strasuri vor fosni si vor straluci atat pe ritmuri latino, cat si pe ritmuri clasice (vals, tango, samba, cha cha, paso doble) intr-o feerie de energie. O explozie de tinerete, talent slefuit prin munca, rezultatul a mii de ore de antrenament, pasiune, toate acestea vor fi atent urmarite si notate de catre un juriu de specialitate din topul dansului mondial. Galele vor incepe la orele 19:30 in ambele zile, dar surprize placute vor fi prezente pe tot parcursul competitiei. Dintre acestea mentionam show-urile pe ritmuri latino-americane incendiare oferite de catre perechea Marius Balan – Kristina Moshenskaya (tripla campioana mondiala).

Evenimentul este organizat sub egida Federației Române de Dans Sportiv, la initiativa clubului de dans sportiv Alessia Dance Bucuresti si se inscrie in circuitul international al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv. Juriul international desemnat este format din nume sonore, fosti campioni mondiali ai dansului sportiv la sectiunea dansurilor latino-americane. Dansatori din toate categoriile de varsta vor concura pentru castigarea marelui trofeu, astfel, Bucurestiul va gazdui cele mai bune perechi ale Romaniei, precum si campioni din toate colturile lumii. Evenimentul se distinge prin spectacolul artistic plin de pasiune, prezenta scenica si aspectul vestimentar stralucitor, calitatea si farmecul dansatorilor.

Copiii sub 10 ani nu au acces in sala fara loc. Pretul biletului pentru copiii sub 10 ani este de 5 RON.

Trends & News
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
21
aug
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
Bucuresti
KOVILTIR URBAN GARDEN
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles