Rockstadt Extreme Fest 2018

Dupa ce in 2017 am stabilit un nou record, Rockstadt Extreme Fest revine in 2018, de aceasta data mai mare si mai puternic! 

Ajuns deja unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, editia din 2018 isi propune sa ofere publicului un festival mai mare, mai divers, mai grandios. 

Pana in acest moment au confirmat : IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, ENSLAVED, DYING FETUS, FLESHGOD APOCALYPSE, METAL ALLEGIANCE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, GOATWHORE, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, NERVOCHAOS, KUROKUMA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83RS si IMPURE WILHELMINA.

Rockstadt Extreme Fest 2018 va avea loc in perioada 2-5 august, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. 

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, promitem ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat. 

EvenimentRockstadt Extreme Fest 2018
Data 2 - 5 august 2018
LocatieCetatea Rasnov, Brasov
Abonament 2-5 august 300.00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles