Micutzu - Te Fac Sa Razi

Celebrul comediant Micutzu va sustine pe data de 8 Octombrie 2017 primul lui mare show din capitala, la Palatul National al Copiilor! Spectacolul este programat pentru ora 20.00, se numeste „Te Fac Sa Razi” si ii va avea ca invitati pe Alex Mocanu si Radu Bucalae.

Spectacolul din 8 Octombrie va fi primul show mare pe care comediantul il va sustine in Bucuresti si in acelasi timp si primul ‚special’ al lui Micutzu. Show-ul va contine exact ingredientele pe care publicul le asteapta de fiecare data de la un spectacol de stand-up comedy: glume noi, umor spumos, ironie si improvizatie.

Greul comediei romanesti si-a serbat in weekend ziua de nastere, prilej cu care le-a transmis fanilor multumiri pentru urari, dar si invitatia la marele show din Octombrie. Tot in acea postare i-a anuntat pe fani ca le face si cinste cu doua invitatii la spectacol. Nu se putea sa nu adauge si o gluma, asa ca fanii au putut afla ce zice un baiat de bani gata daca se intalneste cu o haita de lupi in padure: „Ba, oare daca le dau bani, pleaca?” Puteti urmari video-ul aici.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca “Micutzu”, este unul dintre cei mai populari si apreciati artisti de stand-up. S-a nascut in Focsani, unde a absolvit liceul de arta Gheorghe Tattarescu. Meseria lui de baza este actoria, insa iubirea lui ramane stand-up-ul. Face parte din ImprovShow, alaturi de Bobonete&Co, a jucat cu Mihai Bendeac in serialul de comedie "Baieti de oras", dar a aparut si in emisiunea iUmor, unde a rupt internetul in doua: momentul de la iUmor a urcat pe primul loc in topul celor mai populare clipuri de pe Youtube - peste 450.000 de vizualizari in doua zile. Click aici pentru a urmari prestatia de la iUmor.

Alex Mocanu este castigatorul locului II la Stand-Up Fest 2014 si face parte din noua generatie de comedianti ai Club 99, cel mai important club de comedie din tara. Desi s-a apucat de stand up in 2013, a urcat deja pe scena mai multor cluburi din Bucuresti si din tara, alaturi de veteranii genului.

Radu Bucalae este unul dintre cei mai buni improvizatori din tara si este coleg cu Micutzu la ImprovShow.  In scurt timp a reusit sa devina unul dintre cei mai apreciati comedianti din noua generatie. 

Biletele se vor pune in vanzare astazi, 25 Iulie 2017, la ora 12.00. Pret 80 lei, intrare generala. 

EvenimentMicutzu - Te Fac Sa Razi
Data 8 octombrie 2017
LocatiePalatul National al Copiilor, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati in plan miscand cursorul catre marginile sale. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Acces general
80 lei - Pret intreg