ROCK FARA FRONTIERE – HOLOGRAF si EDDA Muvek

Concert Holograf și EDDA Művek la Cluj

Rock fără frontiere la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca!

Holograf și EDDA Művek, două dintre cele mai cunoscute și mai iubite formații rock din România, respectiv din Ungaria, vor concerta în 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele PARTY ZONE (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc) costă 30 de lei.

Bilete STANDARD SEAT (pe scaune cu locuri nenumerotate), la pretul de 45 de lei.

În perioada 1 iulie - 20 decembrie 2017, la cumpărarea de produse din magazinul Diego Cluj-Napoca, veți beneficia de o reducere egală cu prețul biletului dumneavoastră. Informații despre regulamentul campaniei aflați sunând la numărul de telefon 0264/437.023, după 1 iulie.

Formația Holograf a fost înființată în anul 1978 și este în continuare foarte activă pe marile scene din țară, cu concerte foarte bine primite de public. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei sunt Banii vorbesc, Vino, Umbre pe cer, Dincolo de nori, Ți-am dat un inel, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Cât de departe sau Vine o zi.

EDDA Művek, unul din brandurile rock ale Ungariei, a luat naștere în 1973, în orașul maghiar Miskolc, sub numele de Griff. De-a lungul carierei cu peste 20 de albume și sute de concerte, rockerii de la EDDA au avut succes cu hituri precum A kőr, A hűtlen, Éjjel érkezem, A keselyű, Ünnep, Elhagyom a várost sau Gyere őrult.

Concertul Holograf și EDDA Művek este organizat de Backstage Production. Evenimentul marchează împlinirea a 10 ani de existență a magazinului Diego Cluj-Napoca. 

EvenimentROCK FARA FRONTIERE – HOLOGRAF si EDDA Muvek
Data 7 octombrie 2017
LocatieSala Polivalenta, Cluj Napoca
Standard Seat 45 lei
Party Zone 30 lei