8
iul
AKUA NARU / DeliricxSilent Strike feat. Muse Quartet / Robin and the Backstabbers
Gradina Botanica, Bucuresti
8 iulie 2017

Info eveniment

AKUA NARU / DeliricxSilent Strike feat. Muse Quartet / Robin and the Backstabbers / Laurel/Boca 45 / Sophisticated Lemons
8 iulie 2017, ORA 14:00
GRĂDINA BOTANICĂ
(Șoseaua Cotroceni 32)
Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți,
În Grădina Botanică pe 8 iulie haideți!
The Fresh in The Garden ne numim
Și un line-up mesmerizant pregătim:
Akua Naru Full live band
DeliricxSilent Strike feat. Muse Quartet
Robin and the Backstabbers Acoustic
Laurel Live
Boca 45 
Sophisticated Lemons Acoustic
La 14:00 în pași de dans pe iarbă ne întâlniți. 
Primele 1000 bilete Early Bird la 49 lei le găsiți.

UPDATE: Biletele Early Bird pentru The Fresh in The Garden – Grădina Botanică s-au epuizat. De
acum încolo, biletele pentru 8 iulie sunt disponibile la prețul de 79 de lei. Ne vedem în grădina!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
AKUA NARU
https://www.facebook.com/akuanaru 
http://www.akuanaru.com/ 
http://akuanaru.bandcamp.com/ 
http://instagram.com/akuanaru 
https://twitter.com/akuanaru 
Akua Naru (Latanya Hinton) a descoperit arta rimelor în copilărie, demonstrând un talent de un lirism profund, transpus azi în spectacole muzicale extraordinare. Povestea ei începe în New Haven, USA, fiind relatată pe albumul de debut ”The Journey Aflame”. Un maestru feminin al cuvintelor, Naru atrage atenția oriunde cântă, din Philadelphia până în Africa de Vest. Stabilită în Germania pentru a crea muzică, ea înregistrează cu grijă toate experiențele sale, fuzionând diverse genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop.
De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reușit într-un timp scurt să devină un model pentru femeile din hip-hop. Critici de jazz și hip-hop, precum și profesori universitari din New York și Moscova consideră acest album o contribuție reală la dezvoltarea hip-hop-ului. Ajuns numărul 1 în topurile radio din Statele Unite, single-ul "The World is listening", produs cu ajutorul lui JR&pH 7, a fost cotat în top și de diferite posturi de radio naționale din Franța și Germania, dovedind exact ceea ce transmite, că lumea ascultă.
După colaborări fructuoase cu Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor și Ahmir “Questlove” Thompson din The Roots, Akua Naru produce în 2015 albumul "The Miner’s Canary". Inspirat de persoanele de culoare din America și nu numai, albumul cu titlu-metaforă anunță un experiment social, în analogie cu practica minerilor de a aduce în mină un canar pentru a identifica o scurgere de gaze. Explorând în profunzime conștiința socială, Akua Naru combină cu măiestrie jazz, neo soul, blues, R&B, hip-hop cu rime sociale și conduce mișcări artistice comparabile cu Lauryn Hill & The Roots 90. Muzica sa devine astfel un omagiu adus muzicii soul și un model elocvent pentru generațiile viitoare de artiști.
DELIRIC
Deliric e pasionat de hip-hop de când se știe. De poezia acestui stil muzical, de ritm, de jocurile de cuvinte. A pus bazele primei sale formații la 11 ani, împreună cu doi prieteni de joacă. Pe cât de imaginare erau versurile cu care se juca în copilărie, pe atât de mult își expune acum sufletul în muzica sa, fiind apreciat pentru sinceritate și transparență.
La sfârșitul anilor '90 a co-fondat Facem Records, primul label independent de hip-hop din România. În aceeași perioadă a înființat proiectul C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate), trupă din care face parte alături de Vlad Dobrescu și DOC. În 2005 au lansat "Dificultăți Tehnice", primul lor album. Este materialul în urma căruia au devenit una din cele mai influente trupe hip-hop din România. A urmat primul lui album solo, "Inspecția Tehnică Periodică", în 2011. 21 de piese, la care a colaborat cu foarte mulți artiști și producători. ITP a devenit rapid cel mai bine vândut material românesc în mediul online.
La sfârșitul lui 2011 decide să lanseze un nou single, "Ambrozie", realizat în colaborare cu Silent Strike. Acesta a fost promovat direct printr-un videoclip regizat de Hypno, care a strâns aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2013 a lansat mixtape-ul "Delicatese", material ce abunda în freestyluri, dar și piese noi.
Pe Silent Strike l-a cunoscut în 2005, când, împreună cu colegii din C.T.C., au colaborat la piesa "Echilibru". Au urmat mai multe piese Deliric și Silent Strike: Gloanțe Oarbe (în 2009), Demoncrație (2010), Negru (2011), Ambrozie (2011). 2016 este anul care marchează primul lor album împreună, DELIRIC X SILENT STRIKE. Este un material extrem de personal, cu versuri care-i reflectă trăirile. Acesta poate fi descărcat de pe deliric1.ro , ascultat pe canalul Facem Records de YouTube (https://www.youtube.com/user/FacemRecordsTV/videos ) sau Soundcloud (https://soundcloud.com/deliric). Pe Deliric îl puteți urmări pe pagina lui de Facebook (https://www.facebook.com/Deliric1/?fref=ts ).
SILENT STRIKE
http://silentstrike.bandcamp.com/ 
https://www.facebook.com/pg/silentstrikemusic 
https://soundcloud.com/silent-strike 
https://www.youtube.com/user/ststionion
Silent Strike este un compozitor local de muzică electronică și de film. Cu 6 LP-uri și 6 EP-uri la activ, prezența sa în deschiderea unor artiști precum Faithless, Bonobo, Amon Tobin, Saul Williams, Dj Krush, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova, Akua Naru, Kode9, Dj Food, Robot Koch și Mr. Meeble a venit firesc.
Colaborările sale cu muzicieni și tot tipul de artiști sunt extinse. Dintre ei merită menționați Lucian Ban, Mat Maneri, Alex Harding, Adrian Enescu, Ada Milea, Madam, Alexandrina, Monooka, Maria Radu, AiNA Roxx, Kazi Ploae, Norzeatic, Makunouchi Bento, Yvat, brazda lui novac, Specii, Subcarpați, ∆Aimon, Vlaicu Golcea, Sorin Romanescu, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, Alienpimp, Dj Undoo, Dj Limun și mulți alții.
ROBIN AND THE BACKSTABBERS
http://twitter.com/RatBackstabbers 
https://www.facebook.com/pg/RobinandtheBackstabbers 
Paul Simon vânător de recompense. Talk Talk căzând pe scări. Bruce Springsteen râzând in somn. James Hetfield vorbind în șoaptă ca să nu se trezească ăla micu. Propria voce, auzind-o înregistrată pentru prima dată. Tocuri înalte pe asfalt, în curtea școlii pe care ai terminat-o de mult. Abraham Lincoln trăgându-i clopotele lui Naomi Watts // În orice caz, cu cât ești mai departe de garderobă, cu atât sună mai bine.
R. e responsabil de voce, chitară, bruiaj, balistică și seismologie, în timp ce ShakeHeartbreak  se ocupă de baterie, limnologie, radiogoniometrie și vexilologie, Norman Bates de chitară, voce, taxidermie și hagiografie, iar Oigăn de bas, herpetologie, orografie.
Dragonul Roșu are printre activități saxofon, clape, navigație și serigrafie, iar TRădanu  la baterie, sericicultură, cadastru și exponometrie.
LAUREL
http://classiclaurel.com/
https://soundcloud.com/classiclaurel 
https://www.facebook.com/ClassicLaurel/ 
https://www.instagram.com/classiclaurel/?hl=en 
https://www.youtube.com/channel/UCKlp4huyt-jdhhDgxQYuC-A 
Crescută în Sout Hampton, Laurel este o artistă londoneză de doar 22 de ani văzuta ca noua speranță new pop underground. Cântăreață, compozitoare și producătoare, Laurel Arnell-Cullen și-a lansat primul EP, PARK, la labelul indeptendent Counter Records , parte din Ninja Tune. Piesa 'Hurricane', extrasă de pe EP, și-a făcut debutul la BBC Radio 1, precum și printr-un videoclip fascinant, oferit în premieră și exclusivitate de publicația V Magazine. 
 
Înregistrat în studio-ul din dormitorul său localizat în East London, PARK demonstrează prin piese ca  'Hurricane' o maturitate muzicală impresionantă, susținută de o voce cultivată și compoziții livrate cu tandrețe și incredere. Prin 'Life Worth Living' și 'San Francisco', single-uri lansate la label-ul Theia în 2016, talentul artistei a fost recunoscut de BBC Radio 1, Beats1, Apple, Spotify, New York Times, The Guardian, i-D, DIY și multe altele, ajungând în Top 3 pe Hype Machine's Popular Chart, cu peste jumătate de milion de audiții în prima lună.
BOCA 45
https://www.facebook.com/Boca45 
http://boca45.bandcamp.com/album/pitch-sounds  
https://soundcloud.com/boca45 
DJ și producător din Bristol, Marea Britanie, Scott ”Boca” Hendy aka ”Boca 45” este un foarte iscusit făuritor de beat-uri, care după 10 ani, poate fi liniștit considerat unul din promotorii genului funky breakbeat. Pasiunea lui nestăvilită pentru funk, soul, hip-hop și psych transformă orice sunet ieșit din turntable-ul său în coloana sonoră a unui dans nebun, Boca 45 jucând în aceeași ligă cu RJD2, DJ Format și DJ Shadow. 
Ceea ce artistul numește cu mândrie febra ”Boca 45” se regăsește în cele trei albume solo lansate, Pitch Sounds, Vertigo Sounds și Bombonera Sounds, în colaborările cu DJ Andy Smith și lansate sub egida “Dynamo Productions”, precum și în noul proiect ”Beekeper”, dezvoltat împreună cu promițătorul DJ Parker. În același timp, Boca formează cu Gee la  voce, trupa ”Malachai”, în care creează cu aceeași minuțiozitate ritmuri intense, oferind o călătorie halucinantă în muzica underground britanică. Cei doi flăcăi au lansat două albume cu Domino records, casa de discuri a Arctic Monkeys sau Animal Collective.
O prezență muzicală prolifică, dar atrasă de abscons, Scott Boca Hendy are la activ numeroase lansări sub diferite nume de scenă cu faimoase case de discuri ca “Island”, “Domino”, “Grand Central”, “Jalapeno”, “Unique” și “Jack To Phono”. Pentru că îi place să se fofileze ca persoană, lăsând seturile create să vorbească în locul lui, singurul mod de a absorbi energia sa molipsitoare este să te zbengui la show-ul lui și să intri în ”febra Boca 45”.
SOPHISTICATED LEMONS
https://www.facebook.com/sophisticatedlemons/
https://soundcloud.com/sophisticatedlemons
O prezență efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons cântă de vreo 9 ani cu energie, dezinvoltură și fără vreo mare grija la consecințe. Cu un EP de debut lansat la liber și o constantă activitate live, trupa promovează un nou material cu un sound catchy, matur și modern – You should call me, cu un videoclip pe măsură.
Videoclipul noului single „You Should Call Me” are un concept metaforic, clipul axându-se pe singuratate, dorință și iubire – toate acestea duse până în punctul nebuniei. Sophisticated Lemons s-a format la finalul anului 2008 în București. În componența actuală a trupei se află: Radu Osaciuc (voce, chitară), Andrei Drăgușanu (chitară, backing vocals), Alex Marinescu (bas) și Mihai Petroșel (tobe). 
De la înființare, trupa a concertat în cadrul unor festivaluri notabile precum Stufstock, B’EstFest sau Ursus Evolution. De asemenea, cei patru s-au urcat pe numeroase scene ale cluburilor de muzică alternativă din România, fiind invitați și în emisiuni de radio sau TV.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LINE-UP:
AKUA NARU Full live band 
Deliric x Silent Strike feat. Muse Quartet
Robin and the Backstabbers Acoustic
Laurel Live
Boca 45
Sophisticated Lemons Acoustic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BILETE:
Early bird – Primele 1000 de bilete le găsiți la prețul special de 49 lei
Disponibile pe http://thefresh.ro/, la H2O Shop și în rețelele Myticket.ro, Iabilet.ro și Blt.ro
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DETALII:
DATA: Sâmbătă, 8 iulie 2017
ORA: 14:00
LOCAȚIE: Grădina Botanică
ADRESĂ:  Șos. Cotroceni 32
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENER:
LILLET - https://www.facebook.com/LilletRomania/ 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SPONSORI:
AHEAD EVENTS -  https://www.facebook.com/AHEADeventsRO/ 
GROLSCH - http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AQUA CARPATICA - http://www.facebook.com/aqua.carpatica  
LE BOUTIQUE HOTEL MOXA - https://www.facebook.com/hotelmoxa/?ref=br_rs 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENERI MEDIA:
Utv - https://www.facebook.com/utvromania 
PRO FM - https://www.facebook.com/profm.ro/ 
Promenada - https://www.facebook.com/Promenadaro 
24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti
ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!
Trends & News
ACROGRAFICA
.
.
ACROGRAFICA
Bucuresti
Circul Metropolitan
TANDRETURI PENTRU FEMEI CU CEI PATRU CORIFEI ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
27
mar
TANDRETURI PENTRU FEMEI CU CEI PATRU CORIFEI ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
Bucuresti
Sala Palatului
Alexandru Andries la Auditorium
5
dec
Alexandru Andries la Auditorium
Bucuresti
MNAR - Sala Auditorium
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
9
sep
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
Cluj Napoca
Casa de Cultura a Studentilor
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles