CATELUL PATROCLE Atelier de Creatie

 

 

Miercuri, 19 septembrie, ora 18:00

Miercuri, 26 septembrie, ora 18:00

Sala Studio, Teatrul GONG Sibiu
---------------------------------------------


CĂȚELUL PATROCLE
atelier de creaţie

Coordonator: Claudia Benchea

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1 h 30 min.

**
În pregătirea noii producții de la Teatrul GONG, „Dumbrava minunată”, Claudia ne propune să facem cunoștință cu personajele din poveste și să descoperim tehnici simple de construcție și personalizare păpuși. Reproducem împreună variante diferite pentru Patrocle, cățelul jucăuș al Lizucăi și partenerul ei de drum în călătoria spre bunici, prin dumbravă.

 

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1839040859520141/

 
În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier. 
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Agenția de Bilete (str. Alexandru Odobescu nr. 4)

miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00

sâmbătă 10:00 – 18:00

duminică 10:00 – 14:00.


Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

 

EvenimentCATELUL PATROCLE Atelier de Creatie
Data26 septembrie 2018, Ora 18:00
LocatieSALA STUDIO , SIBIU
Bilet - Pret Intreg 14,00 lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles