Campionatul Mondial de Dans Sportiv & Timisoara Open Championship ed 7-a
20-21
oct
Campionatul Mondial de Dans Sportiv & Timisoara Open Championship ed 7-a
Sala Olimpia, Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7, Timisoara
20 - 21 octombrie 2018, Ora 08:00

Info eveniment

CAMPIONATUL MONDIAL U21 STANDARD

In 20 Octombrie 2018, Magnum Team impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv si Federatia Mondiala de dans sportive organizeaza la Timisoara unul dintre cele mai importante evenimente ale anului competitional 2018, Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018.

 

Aceasta competitie este una de tip open – deschisa, federatiile de dans sportive ale fiecarei tari avand posibilitatea de a desemna un numar nelimitat de perechi care sa participe in acest eveniment, cu conditia ca sportivii care formeaza perechea sa aiba sub 21 de ani. In consecinta, se asteapta la Timisoara, un numar foarte mare de participanti, in jurul la 100 de perechi, doar la aceasta categorie.

 

In urma etapelor de calificare, ce se vor desfasura in prima parte a zilei, vor ramane in fazele semifinalei primele 12 perechi, iar in finala se vor intrece cele mai bune 6 perechi din concurs. Intr-un sistem de jurizare cu note acordate dupa fiecare dans in parte, se va desemna perechea campioana mondiala cu varsta cub 21 de ani, la dansurile standard pentru anul 2018.

 

Va asteptam in sala Constantin Jude sa sustineti Romania in cursa pentru titlul mondial!



Timisoara Open Championship, concursul international de dans sportiv, ajuns la editia a 7-a, face parte din amplul eveniment, Festivalul International de Dans Timisoara. Dansul sportiv, este celebrat astfel, prin una dintre cele mai mari competitii ale Romaniei. Aceasta competitie asteapta la start sute de danastori si zeci de oficiali, romani si internationali. 
In acest an, vom fi gazde generoase, atat cu participantii cat si cu spectatorii. Surprizele placute vor fi prezente pe tot parcursul competitiei. 
Va asteptam pe toti sa ne bucuram de dans de cea mai buna calitate!

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles