Best of O DATA-N VIATA

Surpriza de proporții pentru fanii

“ O DATĂ-N VIAȚĂ “

 

Accesul în spațiul de spectacole se face până la ora începerii concertului și pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneză EXCLUSIV, numai în cazul amânării sau anulării spectacolului. NU SE FAC EXCEPȚII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

 

Prezentatoarea Iuliana Tudor le dă o veste bună fanilor “ O DATĂ-N VIAȚĂ “. Iată ce se va întâmpla:
Pe 17 noiembrie, vestita emisiune se va transforma într-un spectacol live pe scena Sălii  Palatului, astfel ca, IULIANA TUDOR ne spune rețeta spectacolului:
Se iau personalităţi din domeniul muzicii românești, se adaugă dans popular și se presară cu grijă trei condimente: sensibilitate, originalitate şi umor. Se lasă puţin la dospit. Când totul capătă o tentă fină de divertisment folcloric, se bagă în cuptor şi se lasă la foc mic până ia forma spectacolului “Best of O DATĂ-N VIAȚĂ”. Se serveşte LIVE LA SALA PALATULUI, cu participarea extarordinară: Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Floarea Calota, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Paula Seling, Vlad Mirița, Matilda Pascal Cojocărița, Petrică Mâțu Stoian, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Alexandra Ungureanu, Aurelian Temișan, Ionuț Ungureanu, Ionuț Niculescu, Niculina Stoican, Sorin Frâncu, Cornelia și Lupu Rednic și invitați surpriză.
SPECTACOLUL e pigmentat de scenetele umoristice cu Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea şi, mai ales, de inimitabilele intervenţii ale Orchestrei "Lăutarii", condusă de maestrul Nicolae Botgros.
 

EvenimentBest of O DATA-N VIATA
Data17 noiembrie 2018, Ora 19:00
LocatieSala Palatului, Bucuresti
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Categoria IV
57,00 lei - Pret intreg
Categoria III
117,00 lei - Pret intreg
Categoria II
137,00 lei - Pret intreg
Categoria I
157,00 lei - Pret intreg
VIP
177,00 lei - Pret intreg
Golden VIP
197,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles