DREAM FAMILY FESTIVAL
21-24
iun
DREAM FAMILY FESTIVAL
Stadionul Municipal, Brasov
21 - 24 iunie 2018

Info eveniment


Prima ediție a Dream Family Festival, care își propune să devină cel mai mare festival dedicat copiilor și familiilor, din România, va avea loc în perioada 21-24 iunie, la Brașov. Vor fi 4 zile de entertainment pentru copii, tineri și adulți, într-un spațiu inedit, de peste 25 000 m², Platforma fostului Stadion Municipal, care va găzdui, cu această ocazie, sute de activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

 

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar care își propune ca, în cele 4 zile de evenimente, să ofere brașovenilor, și nu numai, experiențe de neuitat și șansa de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi. Organizatorii au pregătit zeci de entertaineri, actori, magicieni, personaje de poveste si alte peste o sută de activități prin care vor încuraja familiile să se joace, să învețe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi și să contureze amintiri frumoase împreună.

Distracția va fi împărțită în cele 5 zone ale festivalului:

1.    Enchanted Forest - zona dedicată artei și creației unde veti regasi galerie de arta, cinema in aer liber, teatru, ateliere de creatie, pictura si de alte mestesuguri, personaje de poveste si foarte multe activitati.

Pe scena din zona de arta vom aveam un program variat care cuprinde lansari de carte, workshop-uri, seminarii si concerte.  

Speakeri: Otilia Mantelers,Ioana Chicet-Macoveiciuc sau "Prințesa urbană", Crina Coliban, Daiana Colceriu, Mihaela Drilea,Marius Spiridon, Radu .Leca si multi altii .

2.    Carnival Area - zona de carnaval pentru cei mici și mari, cu Luna Park in care vom sunt prezente atractii de la carusel la masinute, montagne russe pentru copii, saltamontes si alte atractii.

3.    Playground - zona de sport (volei pe plaja, badminton, basket 3la3, tenis de masa, panouri de catarari, multe alte activitati sportive).

O zona joaca cu peste 30 gonflabile de diverse dimensiuni in Tzontzo Events Parkl; tir cu arcul, airsoft, zorb ball, Segways, hoverboards si alte atractii in Season Hill Fun Park,  Superland Village cu peste 20 atractii interesante.

4.    Land of Mistery - zona dedicată științei și misterelor.

Labirint, VR Reality, laborator de criminalistica, zona de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observații astronomice cu telescopul la Soare și petele solare, Lună, Venus, Jupiter, Saturn, roiuri  de stele și Galaxii - observarea Stației Spațiale Internaționale, sateliți Iridium și a modulului chinezesc Tiangong, identificare șirecunoaștere a constelațiilor, planetelor, stelelor principale și a
sateliților , descriere și folosirea hărții cerului și a planisferei, iar Oraselul Cunoasterii va fi prezent cu fizica distractiva, laborator acvatic, jocuri cu aer si experimente senzoriale.

 

5.    ARENA - scena principală, unde vor susține concerte artiști precum Smiley, Ellie White,  Irina Rimes, Golan, Andra Gogan, Gasca Zurli, cover band, DJ si multi alti artisti.

Aici regasim si zona de Food Truck Arena, locul în care vom redescoperi vom explora diversitatea gastronomică internațională.

Concerte, ateliere de artă și creație, expoziții de artă, cinema în aer liber, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint gigant, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal, campionat de street ball, concurs de talente - toate acestea sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru cele 4 zile în care vor transforma platforma fostului Stadion Municipal într-o destinație de vis, cu atracții pentru toate vârstele.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro și pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/ .

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles