Salina Equines Horse Trophy 2018 - Show de atelaje, dresaj si cascadorie

 

Între 5 si 8 iulie, în baza sportivă Salina Equines de la Turda, are loc cel mai iubit eveniment hipic din Transilvania: Salina Equines Horse Trophy. Cu trei probe spectaculoase - Obstacole, Anduranță, Atelaje -, sute de concurenți și show-uri ecvestre unice în România, evenimentul e urmărit anual de mii de spectatori. 

Printre invitații spectacolelor nocturne, se află celebrul Miron Bococi, 'îmblânzitorul de cai', acompaniat de artiști ai Odysseo Cavalia și Apassionata, cele mai cunoscute show-uri ecvestre din lume. În numere ce ne vor tăia respirația, li se alătură cei mai importanți cascadori ecveștri din Europa - Marion Levavasseur, Amandine Delion, Charles Delaunay - și legendarii Dobrovitz cu atelajele lor cu șase cai.

Un eveniment pentru întreaga familie, SEHT 2018 vă așteaptă cu spectacole de Flamenco, activități dedicate celor mici și zonă culinară cu bunătăți tradiționale și licori răcoritoare.

Mai multe informații:

www.salinatrophy.ro

https://www.facebook.com/SalinaEquines/  
EvenimentSalina Equines Horse Trophy 2018 - Show de atelaje, dresaj si cascadorie
Data 6 iulie 2018, Ora 20:00
LocatieSalina Equines, Turda
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Tribuna
65,00 lei - Pret intreg
VIP
100,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles