HÄNSEL SI GRETEL

HÄNSEL ŞI GRETEL

după Fraţii Grimm

 

REGIA: Oana Leahu; SCENOGRAFIA: Gavril Siriteanu; ILUSTRAŢIA MUZICALĂ: Oana Leahu; în DISTRIBUŢIE: Lucia Barbu, Daniela Dragomir, Jenö Major, Páskuy Angela, Prohaska Adrian, Claudia Stühler;

 

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

durata: 50 min.

 

Povestea lui Hänsel şi a Gretei, a Fraţilor Grimm, este una dintre cele mai frumoase poveşti ale literaturii universale. Adaptarea scenică în maniera teatrului de animaţie concentrează acţiunea, iar spectacolul transmite astfel mesajul despre iubire şi curaj în modul cel mai direct posibil, conştiinţelor pure ale copiilor.

„A spune poveşti este o bucurie! A vedea ochii micilor şi marilor spectatori încântaţi de imaginile scenice şi de personajele care prind viaţă în spectacol – este o speranţă! A lucra împreună cu întreaga echipă a Teatrului Gong – este o experienţă plină de lumină pentru care nu poţi decât să mulţumeşti cu respect şi drag!”

Oana Leahu, regizor artistic

 

 

EvenimentHÄNSEL SI GRETEL
Data 1 iulie 2018, Ora 11:00
LocatieTeatrul Gong - Sala Etaj, Sibiu
Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. Navigati tragand de harta. Faceti click pe un loc pentru a-l adauga sau scoate din cos. Continutul cosului de cumparaturi si optiunile de discount (daca sunt) vor aparea in partea de jos a ecranului.
Pret unic
9,00 lei - Pret intreg
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles