Modalitate de plata
Card bancarClientul va achita contravaloarea biletelelor comandate si a transportului cu card bancar prin intermediul procesatorului de plati online PayU (www.payu.ro), operat de catre S.C. Gecad ePayment S.A.. In acest moment, 99,99% din toate cardurile (de debit si credit) emise in Romania si strainatate pot fi folosite pentru a efectua plati pe Internet. Plata se poate efectua cu orice tip de valuta, PayU executand automat conversia valutara. Datele financiare ale cumparatorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plati PayU, toata operatiunea fiind securizata si administrate direct de acesta.

• On-line in 3 rate 0% dobanda prin cardurile BRD Finance – My Ticket ofera posesorilor de Card BRD Finance posibilitatea sa achizitioneze bilete cu plata on-line in 3 rate 0% dobanda. Clientul va achita contravaloarea biletelor in mai multe rate cu cardul BRD Finance, prin intermediul procesatorului de plati online PayU (www.payu.ro), operat de catre S.C. Gecad ePayment S.A.. Datele financiare ale cumparatorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plati PayU, toata operatiunea fiind securizata si administrate direct de acesta. Mai multe detalii despre cardurile acceptate, precum şi exemple reprezentative de rambursare consulta aici! Aplica acum pentru cardul BRD Finance aici !

Voucher cadou - Voucher-ele MyTicket pot fi cumparate si folosite doar online, pe www.myticket.ro, clientul urmand sa le primeasca in format electronic. Valoarea minima de achizitie este de 50 lei. Voucher-ul nu are termen de valabilitate. Valoarea voucher-ului nu poate fi rascumparata in numerar. Daca valoarea voucher-ului este mai mare decat valoarea comenzii la care a fost folosit, diferenta va putea fi folosita pana la epuizarea sumei la o noua comada in baza aceluiasi cod de voucher.

Comenzile sunt trimise prin firme specializate de curierat sau la anumite evenimente, prin bilet electronic.

Tariful de livrare pentru o comanda, indiferent de numarul de bilete comandate sau valoarea acestora, este de 15 lei pentru Bucuresti si 19 lei pentru restul tarii.

Pentru comenzile din afara Romaniei, tariful de livrare difera in functie de zona de livrare, astfel:
- Europa: 145 lei
- Africa: 195 lei
- Asia: 195 lei
- America de Nord: 170 lei
- America Centrala si de Sud: 195 lei
- Australia: 195 lei

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care a fost achizitionat.