Modalitate de plata

Card bancar - Clientul va achita contravaloarea biletelelor comandate si a transportului cu card bancar prin intermediul procesatorului de plati online mobilPay. In acest moment, 99,99% din toate cardurile (de debit si credit) emise in Romania si strainatate pot fi folosite pentru a efectua plati pe Internet. Plata se poate efectua cu orice tip de valuta, mobilPay executand automat conversia valutara. Datele financiare ale cumparatorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plati mobilPay, toata operatiunea fiind securizata si administrate direct de acesta.

Ramburs - Clientul va achita contravaloarea biletelelor comandate si a transportului curierului in momentul livrarii biletelor. Pentru persoanele juridice limita de plata cu numerar este de 5000 lei pe zi. Pentru persoanele fizice limita de plata cu numerar este de 10000 lei pe zi.

Virament bancar - Clientul va achita contravaloarea biletelelor comandate si a transportului prin efectuarea unui virament bancar. Acesta trebuie sa contina la detalii numarul comenzii pentru care este efectuata plata si suma transferata sa includa eventualele taxe / comisioane retinute de banca clientului.