STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN

STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN

 

20 de ani de excelență la Sala Palatului:

Fenomenul “Concert LIVE de Crăciun - ȘTEFAN BĂNICĂ“

8, 9, 10 decembrie

 

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează în luna decembrie 20 de ani de când se desfășoară la Sala Palatului din București. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma așa:

 

·       79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent

·       Peste 350.000 de spectatori

·       Peste 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun

 

Ștefan Bănică - Crăciun Fericit, live de 20 de ani

 

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține an de an un eveniment atât de complex.

 

Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale - pop, rock, folk, folclor - zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România. În fiecare an, invitati-surpriză urcă pe scenă alături de Ștefan Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu si Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu etc.

 

Concertele Extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică reprezintă, de 20 ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului.

O poveste de neegalat în peisajul muzical din România.

 

Pe 8, 9, 10 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului poți fi parte dintr-un show impresionant de sunet, lumini și efecte grafice, cea mai așteptată producție muzicală din România, un eveniment unic: CONCERT ANIVERSAR DE CRĂCIUN ȘTEFAN BĂNICĂ - 20 DE ANI LA SALA PALATULUI.

 

Info: 0722408143, 0745171770.

 

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, o adevarată tradiție. Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică reprezintă un reper major in show business-ul românesc.

 

https://www.stefanbanica.ro

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles