TURNEU NATIONAL SUPER PIETONII

TURNEU NATIONAL SUPER PIETONII

 

Gașca Zurli prezintă Superpietonii, cel mai nou spectacol marca Zurli. Toamna aceasta, ai Verde la Educație pentru Circulație cu Zebra Tony și Gașca Zurli.

Fă cunoștință cu cea mai cool zebră, Tony, și povestea ei.

Tony este cea mai prietenoasă zebră din lume, iar rolul ei în viața prietenilor din Gașca Zurli este să-i învețe semnele și regulile de circulație. Zebra Tony se transformă treptat, în prietena tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Este atât de important să fim atenți la semnele de circulație, să respectăm regulile de circulație și de mers în mașină, iar Tony este cel care îi învață pe copii, într-un mod jucăus, toate acestea.

Superpietonii este o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela Retegan. Toate acestea, Gașca Zurli și Zebra Tony vor ajunge în 10 orașe din România: Satu Mare, Iași, Bacău, București, Constanța, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara.

Superpietonii este un proiect susținut de Fundația Zurli și LIDL România, prin programul Verde la Educație pentru Circulație.

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro, www.entertix.ro si www.myticket.ro .  

 

Informații suplimentare de participare la spectacole

 

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă. 

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles